Søg

EUX-tømrer i Aalborg. En erhvervsfaglige studentereksamen.

Danmarks bedste tømrer-elev tager sin uddannelse som EUX på TECHCOLLEGE

Jesper Nørgaard, vinderen af Danmarksmesterskabet, DM i Skills 2017 for tømrerelever er EUX'er.

Tømreruddannelsen er en erhvervsuddannelse, som går ud på at lære et håndværk. Det kræver øvelse, og det kræver, at du tør tænke selv og tage ansvar. Fra dag ét har du materialer og værktøj mellem hænderne, og du begynder at lære, hvordan man kobler håndværk med teori for at skabe fede resultater. Fx bygninger, som andre mennesker har brug for. Under din uddannelse vil du stå over for rigtige kunder, der forventer god service og gode løsninger fra dig – og dine kolleger.

Hvis du kombinerer tømrerfaget med EUX får du også mange boglige fag og en erhvervsfaglig studentereksamen. Det giver dig mulighed for at læse videre bagefter, men det gør dig faktisk også til en bedre tømrer. Du har lidt mindre praktik under din uddannelse, men til gengæld bliver du bedre til matematik, dansk og en masse andre fag. 

Det er vigtigt at du har hænderne skruet rigtigt på, hvis du vil tage en EUX. Du har kortere praktik end andre tømrere, men skal nå at lære det samme. Så du skal være hurtig. Det er også vigtigt at hovedet er skruet rigtigt på, for der er masser af lektier i gymnasiefagene. Og de er på lige så højt niveau, som på HF. Også selvom du er i gang med at lære tømrerfaget imens.

Når du er udlært, står du med nogle kompetencer, som der er mangel på. Derfor har du rigtig gode muligheder for at få job og tjene penge. Du kan gå direkte ud og få et tømrerjob, eller du kan læse videre med det samme. Du kan også bare prøve det ene, og så bestemme dig om senere. Du har nemlig helgarderet dig med en EUX.

 

 

 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 23. oktober

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.

EUX-tømrer vandt DM i Skills

Jesper vil gerne have mulighed for at læse videre engang

Danmarks bedste mekaniker-elev er EUX'er

Mathias Krogshave, P.J. Auto - Vadum, vinder DM i Skills 2017