Søg

Gourmetslagter

OBS. Detailslagteruddannelsen skifter navn til gourmetslagter 1. juli 2017. Du lærer stadig det samme.  

Gourmetslagteruddannelsen er en erhvervsuddannelse, og den kræver, at du tør tænke selv og tage ansvar. Den er for dig, som kan lide at arbejde med hænderne og skabe noget, som andre mennesker sætter stor pris på. Allerede under din uddannelse vil du stå over for rigtige kunder og kolleger, der forventer god service, professionel kvalitet og faglig viden fra dig.

Slagterfaget kan være din fremtid, hvis du elsker at arbejde med mad og råvarer og går op i smag, æstetik, kvalitet og hygiejne.

Her kan du læse, hvorfor Dennis Sejersen valgte at gå i lære som detailslagter:

Detailslagter_Food_College_Aalborg 

Jeg vil give folk noget, de ikke har set før

– Det, jeg godt kan lide ved slagterfaget, er at kunne give folk noget, de ikke har set før – det gode håndværk, at få tingene til at smage af noget og se smilene i folks ansigter. Som slagter lærer jeg også noget nyt hele tiden. Der er mange, der tror, det er let, men der er en masse at lære, fx en masse hinder man skal kunne skære væk.

Jeg startede som automekaniker, men det var ikke noget for mig. At arbejde med knive er mere interessant, synes jeg. Jeg så en butiksslagter og tænkte, det var mig. Så jeg startede på uddannelsen og var heldig at få en læreplads, og den er jeg meget glad for. Jeg drømmer om at starte min egen butik en dag.

Det sociale er 50 % af faget – kundekontakten er en stor del, og det kan jeg godt lide. Man skal have et godt snakketøj, hvis man skal have solgt alle bøfferne.

 

DM i Skills 2017

Martin Laumann Nielsen til DM i Skills 2017

Martin Laumann Nielsen og Nanna Malthe Mortensen, der begge er i lære som detailslagtere hos Meny i Skalborg deltog i DM i Skills 2017. De havde nemlig vundet skolemesterskabet på TECHCOLLEGE i efteråret 2016. 

Nanna Malthe Mortensen til DM i Skills 2017 

 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 9. april

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Elever fra Food træner til DM i Skills

Cater, Smørrebrødsjomfru, kok og tjenere skal til DM i Skills 16

16 fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!