Søg

Erhvervsuddannelse for voksne (EUV)

Bliv faglært uden at gå i lære!
EUV er en vej til faglig uddannelse for voksne, der har en solid og relevant erhvervserfaring. Har du arbejdet som ufaglært i nogle år og fået en del praktisk erfaring inden for et givent fagligt område, har du mulighed for at få en erhvervsuddannelse på kortere tid.

Med en EUV kan du gennemføre et individuelt tilrettelagt skoleforløb uden at skulle have en uddannelseskontrakt med en virksomhed. Dit endelige bevis på at have gennemført uddannelsen er helt det samme, som hvis du havde gennemført en erhvervsuddannelse på almindelige vilkår.

Hvem har adgang?
EUV er en mulighed for dig, der har mindst to års relevant erhvervserfaring og er fyldt 25 år. Kontakt os, hvis du er i tvivl om din erhvervserfaring er relevant.

Realkompetencevurdering
For at komme i gang med EUV, skal du melde dig til en såkaldt real-kompetence-vurdering (RKV). Vurderingen af dine kvalifikationer sker gennem en samtale, hvor du også skal fremlægge dine eksamensbeviser og arbejdsgivererklæringer. Du får udarbejdet en individuel uddannelsesplan, som indeholder de dele fra grund- og hovedforløb, som vi vurderer, at du mangler for at kunne gå til svendeprøve. EUV afsluttes med en fag- eller svendeprøve, og du får et svendebrev eller uddannelsesbevis som faglært.

 

 

Du kan kontakte os direkte på praktik@techcollege.dk eller telefon: 72505775 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 9. august

Seneste nyt

Kokkeelev blandt Michelin-stjerner

15 fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!

Har du lyst til at se skolen?

Vi viser rundt den første onsdag i hver måned.