Søg

Borgmesterhyldest til Skills-vindere

Erhvervsuddannelserne i Aalborg satte et kraftigt aftryk på DM i Skills, der blev afviklet i Gigantium 23.-25. januar 2014. Fem mesterskaber blev hentet hjem af elever fra Tech College Aalborg og Aalborg Handelsskole, og torsdag den 6. marts blev deres indsats hyldet af borgmester Thomas Kastrup-Larsen ved en reception i det historiske rådhus på Gammeltorv.

Borgmesteren var ikke i tvivl om, at DM i Skills havde demonstreret, at en erhvervsuddannelse i Aalborg er en mulighed for at blive rigtig dygtig. Borgmester Thomas Kastrup-Larsen kunne fortælle vinderne, at byrådet i Aalborg derfor har besluttet at følge op på successen og derfor nu ansøger om at holde DM i Skills i 2018.

 Some description

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen med vinderne i DM i Skills 2014. Fra venstre bygningsmaler Daniel Fernandez, Construction College Aalborg, industritekniker Rasmus Klysner Jensen, Metal College Aalborg, personvognsmekaniker Nick Wøbbe Jensen, Auto College Aalborg, og detailslagter Rune Lunde Havgaard, Food College Aalborg.

Til højre for borgmesteren følger vinderholdet fra Aalborg Handelsskole, som bestod af: Thomas Villadsen, Anders Viborg Christensen, Rasmus Frost, Freja Valsted Hansen, Alexander Tomra Svanholm og Maiken Riise.