Søg
Mekanikeruddannelserne ved TECHCOLLEGE

På Auto uddanner vi lastvogns- og personvognsmekanikere. Det sker i en ny, flot og moderne skolebygning i Nørresundby med masser af liv og lys. Vores uddannelser er erhvervsuddannelser, og de hører under hovedområdet ”Teknologi, byggeri og transport”. Vi udbyder også uddannelserne som EUX, hvor mekanikerfagene kombineres med gymnasiefag, så du både opnår svendebrev og kompetencer til at læse en videregående uddannelse. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk

Du kan også komme på efteruddannelse og kurser på Auto. Det er typisk inden for klargøring, aircondition, liftreparation, elbiler, motorstyring og rustbeskyttelse.

Værkstedsstemning og høj faglighed

På vores skole hersker en helt særlig værkstedsstemning. Der er en fri tone mellem eleverne og de ca. 20 dygtige faglærere. Alle kommer alle ved, og eleverne lærer både mekanikerfagets faglige indhold og hvordan man begår sig på en arbejdsplads. Hos os er der plads til værkstedsjokes, folkerace og f.eks. en årlig fodboldcup (eleverne mod lærerne, naturligvis). Vi tager også på faglige udflugter (fx til VW-fabrikkerne) og studieture.

Vores værksteder er udstyret med personvogne og lastbiler af velrenommerede mærker. Vi har højteknologisk, computerbaseret testudstyr og moderne værktøj, så vi kan matche den branche eleverne skal ud i.

Auto er en del af TECHCOLLEGE 

Mekanikerafdelingen er en del af TECHCOLLEGE, som blev etableret for over 200 år siden. Skolen er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Vi har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag

 

Vil du vide mere om mekanikeruddannelserne i Aalborg?

Vil du vide mere om vores uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte:

 

 
Flemming Klitgaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Studiecenter
+45 7250 5282
+45 2526 6282
Mekaniker
Smed
Industritekniker
CNC-tekniker
Produktør
Konstruktion, produktion og biler
 
John Trudslev
Uddannelsesleder
Auto
+4572505834
+45 2526 6834

Har du valgt uddannelse?

Se her, hvordan du tilmelder dig en uddannelse på TECHCOLLEGE

Trænger du selv til et servicetjek?

Efteruddan dig på Auto College

Mekanikerelever i Street Race

To ugers arbejde med at gøre en gammel Volvo klar - og ud og køre ræs

Bliv mekaniker

Det kommer aldrig dårligt igen at være en god mekaniker