Søg

Læreplads og skolepraktik

I løbet af dit grundforløb skal du finde en virksomhed, som vil tage dig i lære på dit hovedforløb. Praktikpladskonsulenten kan støtte dig i at finde en virksomhed, men det er dit eget ansvar at finde en læreplads. Brug dit netværk, spørg omkring, mød op i virksomheder og send ansøgninger. Så lykkes det for de fleste.

Få gode råd om at skrive ansøgninger i brochuren på vores brochureside.

Læs regler om forskellige typer praktikaftaler her

Finder du ikke en læreplads, inden du skal bruge en for at kunne fortsætte på hovedforløbet, kan få en plads i skolepraktik i TECHCOLLEGE Praktikcenter. Skolepraktikpladserne gives til de elever, der viser engagement og møder stabilt op under deres uddannelse. Din lærer kan hjælpe dig med at søge og fortælle dig, hvad du skal gøre.

Husk, at det også er en mulighed at tage i praktik i udlandet - klik på Rejs og lær i menuen.

 

 

Skolepraktik i praktikcenteret

 Some description

TECHCOLLEGEs skolepraktik for personvogns- og lastvognsmekaniker-uddannelserne ligger på Lindholm Brygge 9. Her går 10-20 mekanikerelever og arbejder på skolens ansattes biler. Vi fungerer dermed som et helt almindeligt autoværksted.

Den daglige arbejdstid er kl. 7.45 til 15.30, og arbejdet foregår som på et hvilket som helst andet værksted. Skolepraktikinstruktøren er din mester, og han tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem eleverne. Afhængig af opgaverne den konkrete dag arbejder du sammen med andre eller alene. Præcis som på et hvilket som helst andet værksted.

Praktikpladskonsulenten og skolepraktikinstruktørerne har et godt samarbejde med mange af landsdelens værksteder og finder på den måde hurtigt pladser til praktikcenterets elever. Praktikcenterets mekanikeruddannelser optager elever, som har bestået grundforløb 2 på personvognsmekanikeruddannelsen eller lastvognsmekanikeruddannelsen. 

 

Kontakt

 
Anders Kjær
Skolepraktikinstruktør
+45 2526 6858
 
Jimmy Knudsen
Skolepraktikinstruktør
+45 2526 6218
 
Kris Ankerstjerne Christensen
Praktikpladskonsulent
+45 7250 5625
+45 2526 6625
Personvognsmekaniker
Lastvognsmekaniker

 

Læs mere om Praktikcenteret

Se alle ansatte i Praktikcenteret

 

 

 

 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 9. august

Mekanikerelever i Street Race

To ugers arbejde med at gøre en gammel Volvo klar - og ud og køre ræs

Mathias vandt DM i Skills 2017

Danmarks bedste mekaniker holder sine muligheder åbne med EUX

15 fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!