Søg
Om byggeuddannelserne

TECHCOLLEGE er en af Danmarks største erhvervsskoler inden for byggefagene. Vi uddanner murere, malere, vindmølleoperatører, tømrere, byggemontageteknikere og vvs’ere med mange forskellige specialeretninger. Alle vores erhvervsuddannelser hører til hovedområdet "Teknologi, byggeri og transport”. Du kan også tage en EUX-uddannelse hos os. Så får du både en håndværksuddannelse og gymnasiefag så du holder dine muligheder åbne, hvis du måske vil læse videre, når du har fået dit svendebrev. Vi udbyder Murer-EUX og Tømrer-EUX. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk.

Vi udbyder også et bredt program af efter- og videreuddannelse inden for hvert fagområde. Se vores kurser her. Vores kurser i professionelle tagløsninger har vi organiseret under ”Tagakademiet”, hvor vi bl.a. uddanner TagProffer i samarbejde med Komproment.

Moderne maskiner og værktøj

Vi har værksteder med topmoderne maskiner og værktøj til hver uddannelse, og tømrer- og murer-eleverne kan boltre sig i hver sin store hal. Vores stab af dedikerede faglærere underviser eleverne så de er klar til livet på arbejdsmarkedet. Vi gør meget for at sikre at alle finder en god vej gennem deres uddannelse. Derfor har vi skolepraktik på de fleste af vores uddannelser ligesom vi også hjælper mange elever med at komme i praktik rundt omkring i hele verden. Ekstra engagerede elever deltager ofte i DM i Skills, godt bakket op af deres lærere og kammerater.

Byggeuddannelserne på TECHCOLLEGE 

TECHCOLLEGE som har eksisteret i mere end 200 år. Skolen er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Vi har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag

 

Få mere at vide om byggeuddannelserne

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejleder

profileimage
Hanne Enggaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder
+45 7250 5230
+45 2526 6230
Elektronik og svagstrøm
Elektriker
Automatik og proces
Industrioperatør
Digital media
Mediegrafiker
Webintegrator
Grafisk tekniker
It, web og medier
Data og kommunikation
It-supporter
Bygningsmaler
profileimage
Kaj Thybo
Uddannelses- og erhvervsvejleder
+45 7250 5227
+45 2526 6227
EUX
El, byggeri og energi

 Uddannelsesleder

profileimage
Michael Borg
Uddannelsesleder
Construction
+45 2466 6680

 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 15. januar

Praktik i Udlandet kan godt betale sig

Abjørn har været i praktik i Norge og Finland - nu skal han til Hawaii

Guld til DM i Skills

Frederik er Danmarks bedste flisemurer

15 fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!