Søg
Om Construction College

Construction College er en af Danmarks største erhvervsskoler inden for byggefagene. Vi uddanner murere, malere, vindmølleoperatører, tømrere, byggemontageteknikere og vvs’ere med mange forskellige specialeretninger. Alle vores erhvervsuddannelser hører til hovedområdet "Teknologi, byggeri og transport”. Du kan også tage en EUX-uddannelse på Construction College. Så får du både en håndværksuddannelse og gymnasiefag så du holder dine muligheder åbne hvis du måske vil læse videre, når du har fået dit svendebrev. Vi udbyder Murer-EUX og Tømrer-EUX. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk.

Vi udbyder også et bredt program af efter- og videreuddannelse inden for hvert fagområde. Se vores kurser her. Vores kurser i professionelle tagløsninger har vi organiseret under ”Tagakademiet”, hvor vi bl.a. uddanner TagProffer i samarbejde med Komproment.

Moderne maskiner og værktøj

Vi har værksteder med topmoderne maskiner og værktøj til hver uddannelse, og tømrer- og murer-eleverne kan boltre sig i hver sin store hal. Vores stab af dedikerede faglærere, vejledere, coaches m.fl. guider og underviser eleverne så de er klar til livet på arbejdsmarkedet. Vi gør meget for at sikre at alle finder en god vej gennem deres uddannelse. Derfor har vi skolepraktik på de fleste af vores uddannelser ligesom vi også hjælper mange elever med at komme i praktik rundt omkring i hele verden. Ekstra engagerede elever deltager ofte i DM i Skills, godt bakket op af deres lærere og kammerater.

Construction College er en del af Tech College Aalborg

Construction College er en del af Tech College Aalborg som har eksisteret i mere end 200 år. Tech College Aalborg er én af Danmarks største erhvervsskoler og fungerer som overordnet ledelse og administration for i alt 10 colleger og Aalborg Tekniske Gymnasium ud fra et fælles samlet strategigrundlag.

Få mere at vide om Construction College

Vil du vide mere om Construction College, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejledere

 
Birgitte Jensen
Uddannelses- og erhvervsvejleder
+45 7250 5191
+45 2526 6423

 Uddannelsesledere

 
Bo Banch
Uddannelsesleder
+4572505175
+45 2526 6175
 
Henrik Skallerup Andersen
Uddannelsesleder
+45 7250 5263
+45 2526 6263

 

Har du valgt uddannelse?

Se her, hvordan du tilmelder dig en uddannelse på Tech College Aalborg

• Nye metoder • nye teknologier • nye installationer:

Efteruddan dig på Construction College

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring og kompetence

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.