Søg

Læreplads og skolepraktik

I løbet af dit grundforløb skal du finde en virksomhed, som vil tage dig i lære på dit hovedforløb. Praktikpladskonsulenten kan støtte dig i at finde en virksomhed, men det er dit eget ansvar at finde en læreplads. Brug dit netværk, spørg omkring, mød op i virksomheder og send ansøgninger. Så lykkes det for de fleste.

Få gode råd om at skrive ansøgninger i brochuren på vores brochureside.

Læs regler om forskellige typer praktikaftaler her

Husk, at det også er en mulighed at tage i praktik i udlandet - klik på Rejs og lær i menuen.

Skolepraktik

Finder du ikke en læreplads, inden du skal bruge en for at kunne fortsætte på hovedforløbet, kan du søge om en plads i Praktikcenteret. Skolepraktikpladserne gives generelt til de elever, der viser engagement og møder stabilt op under deres uddannelse. Din lærer kan hjælpe dig med at søge og fortælle dig, hvad du skal gøre. 

 Some description

TECHCOLLEGEs skolepraktik for murere ligger på Lindholm Brygge 9, hvor vi har et stort værksted, som vi bruger i det daglige. Ligeledes løser vi en række opgaver ude af huset, det kan være at sætte fliser op på nyrenoverede toiletter på skolen, opbygning af vægge i værksteder eller andre mureropgaver rundt omkring for frivillige foreninger.

Mødetiden er fra 7-15 og arbejdet foregår som på et hvilket som helst andet værksted. Skolepraktikinstruktøren er din mester, og han tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem eleverne. Afhængig af opgaverne den konkrete dag arbejder du sammen med andre eller alene. Præcis som på et hvilket som helst andet værksted.

Praktikpladskonsulenten og skolepraktikinstruktørerne har et godt samarbejde med mange af landsdelens mestre og finder på den måde hurtigt pladser til praktikcenterets lærlinge. Praktikcenteret optager elever, som har bestået grundforløbet (GF2) på mureruddannelsen. 

Læs mere om Praktikcenteret

Se alle ansatte i Praktikcenteret

Kontakt

 
Jan Hegelund Drejer
Skolepraktikinstruktør
+45 2526 6428
 
Anja Lundstrøm
Praktikpladskonsulent
+45 2526 6500
Murer

 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 9. august

Praktik i Udlandet kan godt betale sig

Abjørn har været i praktik i Norge og Finland - nu skal han til Hawaii

Guld til DM i Skills

Frederik er Danmarks bedste flisemurer

15 fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!