Søg

Læreplads og skolepraktik

I løbet af dit grundforløb skal du finde en virksomhed, som vil tage dig i lære på dit hovedforløb. Praktikpladskonsulenten kan støtte dig i at finde en virksomhed, men det er dit eget ansvar at finde en læreplads. Brug dit netværk, spørg omkring, mød op i virksomheder og send ansøgninger. Så lykkes det for de fleste.

Få gode råd om at skrive ansøgninger i brochuren på vores brochureside.

Læs regler om forskellige typer praktikaftaler her

Skolepraktik er din redning

Finder du ikke en læreplads, inden du skal bruge en for at kunne fortsætte på hovedforløbet, kan du søge om en plads i skolepraktik på TECHCOLLEGE Praktikcenter. Der er kun mulighed for skolepraktik på visse uddannelser.

Læs mere om Praktikcenteret

Se alle ansatte i Praktikcenteret

Skolepraktikpladserne gives generelt til de elever, der viser engagement og møder stabilt op under deres uddannelse. Din lærer kan hjælpe dig med at søge og fortælle dig, hvad du skal gøre.

Hvis du (mod forventning) ikke finder en læreplads, kan du ikke fortsætte din uddannelse.

Du kan også søge praktik i udlandet

Husk, at det også er en mulighed at tage i praktik i udlandet - vælg Rejs og lær i menuen.

Praktikpladskonsulent-team for:

Detailslagter, Tjener, Receptionist, Ernæringsassistent, Gastronom, Bager og konditor, Tandklinikassistent, Frisør og Kosmetiker

 

 
Henry Purkær
Praktikpladskonsulent
+45 7250 5290
+45 2526 6290
Slagter
Bager
Tjener
 
Annette Schou Christensen
Praktikpladskonsulent
+45 2526 6840
Landmand
Dyrepasser
Skov- og naturtekniker
Greenkeeper og groundsman
Anlægsgartner
 
Charlotte Schøn
Praktikpladskonsulent
+45 7250 5314
+45 2526 6274
Tandklinikassistent

 

Praktikcenter - detailslagteruddannelsen

undefined

Skolepraktikken for detailslagteruddannelsen ligger i Sundshuset i Aalborg Øst, hvor der går 3-5 lærlinge. Her laver vi mad til beboerne samt servicerer den madvogn, som bringer frokost over på Lindholm Brygge. Ind i mellem tager vi en tur ud på Rørdalsvej i slagteriet og producerer røgvarer og pølser. Vi arbejder også med opskæring af diverse dyrearter. Varerne bliver primært solgt fra salgsvogne på TECHCOLLEGEs adresser og der bliver produceret varer til skolens kantiner. 

Der er også stort fokus på det gode arbejdsmiljø, så eleverne er godt rustet til at få en læreplads i en virksomhed.

Den daglige arbejdstid kan variere, men er primært fra kl. 8.00 til 15.30, og arbejdet foregår som i en hvilken som helst slagterforretning. Skolepraktikinstruktøren er din mester, og han tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem lærlingene. Afhængig af opgaverne den konkrete dag arbejder du sammen med andre eller alene. Præcis som i en hvilken som helst anden slagterafdeling/-forretning.

Praktikpladskonsulenten og skolepraktikinstruktørerne har et godt samarbejde med mange af landsdelens mange slagtere og finder på den måde hurtigt pladser til praktikcenterets lærlinge. Du kan blive optaget i skolepraktikken, hvis du har bestået grundforløb 2. 

 

Kontakt:

 
Jesper Kjær Pløger
Skolepraktikinstruktør
+45 2526 6520

 

Praktikcenter Tech College Aalborgs skolepraktik for detailslagteruddannelsen ligger på Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Her går ca. 10-12 lærlinge og producerer færdigvarer, røgvarer og pølser. De arbejder også med opskæring af diverse dyrearter. Varerne bliver primært solgt fra salgsvogne på Tech College Aalborgs adresser og der bliver produceret varer til skolens kantiner.

Den daglige arbejdstid kan variere men er primært fra kl. 8.00 til 15.30, og arbejdet foregår som i en hvilken som helst slagterforretning. Skolepraktikinstruktøren er din mester, og han tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem lærlingene. Afhængig af opgaverne den konkrete dag arbejder du sammen med andre eller alene. Præcis som i en hvilken som helst anden slagterafdeling/-forretning.

Praktikpladskonsulenten og skolepraktikinstruktørerne har et godt samarbejde med mange af landsdelens mange slagtere og finder på den måde hurtigt pladser til praktikcenterets lærlinge. Praktikcenteret optager lærlinge, som har bestået grundforløb 2 af detailslagteruddannelsen. 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 9. august

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Elever fra Food træner til DM i Skills

Cater, Smørrebrødsjomfru, kok og tjenere skal til DM i Skills 16

15 fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!