Søg
Om Media College

Media College er fuld af kreativitet og fagnørderi. Her er omdrejningspunkterne farver, grafik, tryk/print, medier, animation og programmering. Vi uddanner mediegrafikere, digitale integratorer, grafisk teknikere og web-integratorer. Vores uddannelser er alle erhvervsuddannelser som hører under hovedområdet ”Teknologi, byggeri og transport”. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk.

Vi tilbyder også efteruddannelseskurser til både fagfolk og private. Udvalget er bredt; hos os kan du lære om alt fra generel it-brug på begynderniveau til avanceret fotografering, billed- og videoredigering, illustration, grafisk design, layout, digitaltryk og print, workflow, webdesign og programmering.

Livet på Media College Aalborg

På Media College dyrker vi et kreativt studiemiljø med tværfaglige projekter. Eleverne fra de forskellige uddannelser arbejder jævnligt sammen. Vi går op i at der er plads til alle og til forskellighed. Her er der både ”nørdehuler” hvor der bliver kodet intenst, og der er farvestrålende lokaler fyldt med grafik. Detaljer er altid vigtige, og den faglige stolthed insisterer vi på. Derfor deltager vi bl.a. også i faglige konkurrencer hvert år (fx DM i Skills og Roland Challenge) – det er altid sjovt og udfordrende.

Media College samarbejder med bl.a. Roland Academy, og det betyder at vi altid har den nyeste viden og topprofessionelle maskiner inden for digitalt storformatprint, digitaltryk og grafisk produktion generelt. Ud over Roland bruger vi fabrikater som Rank Xerox og Adobe Creative Suite. Vi arbejder på både Macs og pc’er.

Vi er en del af Tech College Aalborg

Media College er en del af Tech College Aalborg. Tech College Aalborg er én af Danmarks største erhvervsskoler og har eksisteret i mere  end 200 år. Tech College Aalborg er overordnet administration og ledelse for i alt 10 colleger, bl.a. Media College, og Aalborg Tekniske Gymnasium, som alle arbejder ud fra ét samlet strategigrundlag.

Vil du vide mere om Media College?

Vil du vide mere om Media College, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejleder

 
Hanne Enggaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder
+45 2526 6230

Uddannelsesleder

 
Rasmus Gorell Mackenhauer
Uddannelsesleder
+45 2526 6860

 

Har du valgt uddannelse?

Se her, hvordan du tilmelder dig en uddannelse på Tech College Aalborg

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Grafisk design, foto eller web?

Efteruddan dig på Media College

Aalborg vandt Roland Challenge

Elever fra Media College lavede den bedste kampagne for Lungepatienter