Søg
Om Media College

Media College er fuld af kreativitet og fagnørderi. Her er omdrejningspunkterne farver, grafik, tryk/print, medier, animation og programmering. Vi uddanner mediegrafikere, digitale integratorer, grafiske teknikere og web-integratorer. Vores uddannelser er alle erhvervsuddannelser, som hører under indgangen ”Medieproduktion”.

Vi tilbyder også efteruddannelseskurser til både fagfolk og private. Udvalget er bredt; hos os kan du lære om alt fra generel it-brug på begynderniveau til avanceret fotografering, billed- og videoredigering, illustration, grafisk design, layout, digitaltryk og print, workflow, webdesign og programmering.

Livet på skolen
På Media College dyrker vi et kreativt studiemiljø med tværfaglige projekter. Eleverne fra de forskellige uddannelser arbejder jævnligt sammen. Vi går op i, at der er plads til alle og til forskellighed. Her er der både ”nørdehuler”, hvor der bliver kodet intenst, og der er farvestrålende lokaler fyldt med grafik. Detaljer er altid vigtige, og den faglige stolthed insisterer vi på. Derfor deltager vi bl.a. også i faglige konkurrencer hvert år (fx DM i Skills og Roland Challenge) – det er altid sjovt og udfordrende.

Media College samarbejder med Roland Academy, og det betyder, at vi altid har den nyeste viden og topprofessionelle maskiner inden for digitalt storformatprint, digitaltryk og grafisk produktion generelt. Ud over Roland bruger vi fabrikater som Rank Xerox og Adobe Creative Suite. Vi arbejder på både Macs og pc’er.

En del af Tech College Aalborg
Media College er en del af Tech College Aalborg, der blev etableret for mere end 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Tech College Aalborg fungerer som overordnet ledelse og administration for i alt 10 colleger og Aalborg Tekniske Gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om Media College, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejleder

Hanne Enggaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Mobil tlf.: +45 2526 6230

Uddannelsesleder

Rasmus Gorell Mackenhauer
Uddannelsesleder
Mobil tlf.: +45 2526 6860

Grafisk design, foto eller web?

Efteruddan dig på Media College

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Aalborg vandt Roland Challenge

Elever fra Media College lavede den bedste kampagne for Lungepatienter

EUD-reformen

Se hvad reformen betyder for vores skole og nye elever fra august 2015