Søg
Om Metal College

Metal College uddanner smede, industriteknikere, teknisk designere, CNC-teknikere og produktører til den moderne metalindustri. Vores uddannelser er alle erhvervsuddannelser som hører under hovedområdet ”Teknologi, byggeri og transport”. En særlig hybriduddannelse er EUX-linjen, som kombinerer en håndværksuddannelse med gymnasiefag. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk.

Vi tilbyder også relevante efter- og videreuddannelseskurser til fagfolk. Udvalget er bredt, for vi råder over nogle af landets dygtigste faglærere og har samtidig værktøj, maskiner og udstyr af høj kaliber. Hos os kan du få individuelt tilpasset undervisning i åbent værksted inden for smedeteknik, svejsning, CAD, CAM, CNC, konventionel drejning og fræsning, måleteknik, tegningsforståelse, certificering, kvalitet m.m.

Vi tilbyder også en modulopbygget uddannelse til National svejsekoordinator.

God stemning og en fri tone på Metal College

Her på skolen hersker der en god stemning og en fri tone mellem elever og lærere. På Metal College er der plads til alle – og alle lærer at begå sig i et værksted og agere som man gør på en moderne arbejdsplads. Vores bygning er fra 2000 og ligger i Aalborg Øst. Her er lys og luft og rart at være. Eleverne lærer at betjene vores højteknologiske maskiner og værktøj som matcher den hverdag eleverne møder i branchen. Ekstra engagerede og dygtige elever deltager ofte i DM i Skills, godt bakket op af deres mestre, lærere og kammerater.

Metal College hører til Tech College Aalborg

Metal College er en del af Tech College Aalborg. Det er en mere end 200 år gammel erhvervsskole og én af Danmarks største. Tech College Aalborg er samlet ledelse og administration for ti forskellige colleger og Aalborg Tekniske Gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles strategigrundlag.

Få mere at vide om Metal College

Vil du vide mere om Metal College, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejleder

 
Flemming Klitgaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder
+45 7250 5282
+45 2526 6282

 Uddannelseskonsulent

 
Henrik Riise
Uddannelseskonsulent
+4572505238
+45 2526 6238

Uddannelsesledere

 
Jesper Frydkjær Pedersen
Uddannelsesleder
Svejseteknisk afdeling
+45 2526 6412
 
Ole Schmidt Pedersen
Uddannelsesleder
Maskin afdelingen
+4572505231
+45 2526 6231

Har du valgt uddannelse?

Se her, hvordan du tilmelder dig en uddannelse på Tech College Aalborg

Industriens forsknings- og uddannelses-forum i Nordjylland

IFUN

Metalspade

Industritekniker-talentholdet har bygget en guitar

Bliv en bedre svejser, fræser, drejer og...

Efteruddan dig på Metal College Aalborg