Søg

Læreplads og skolepraktik

I løbet af dit grundforløb skal du finde en virksomhed, som vil tage dig i lære på dit hovedforløb. Praktikpladskonsulenten kan støtte dig i at finde en virksomhed, men det er dit eget ansvar at finde en læreplads. Brug dit netværk, spørg omkring, mød op i virksomheder og send ansøgninger. Så lykkes det for de fleste.

Få gode råd om at skrive ansøgninger i brochuren på vores brochureside.

Læs regler om forskellige typer praktikaftaler her

Finder du ikke en læreplads, inden du skal bruge en for at kunne fortsætte på hovedforløbet, kan du få en plads i Praktikcenteret. Din lærer kan hjælpe dig med at søge og fortælle dig, hvad du skal gøre. Der er kun mulighed for skolepraktik på visse uddannelser.

Læs mere om Praktikcenteret

Se alle ansatte i Praktikcenteret

Husk, at det også er en mulighed at tage i praktik i udlandet. Vælg Rejs og lær i menuen og læs mere.

 

Teknisk designer skolepraktik

TECHCOLLEGE Praktikcenters skolepraktik for teknisk designer-uddannelsen ligger på Lindholm Brygge 9 i Nørresundby. Her er til daglig ca. 4–8 teknisk designer-elever fordelt på henholdsvis Industriel Produktion- og Bygge/Anlæg-specialerne.

Skolepraktikken arbejder med at udvikle produktforslag og tilhørende dokumentation for skolen, skolens ansatte, foreninger og velgørende organisationer - og også dokumentation til nybygning/tilbygning/ombygning af villaer, garager, pavilloner, redskabsskure, maskindele/komponenter mm.

Den daglige arbejdstid er kl. 7.30 til 15.30, og arbejdet foregår som på en hvilket som helst anden tegnestue/konstruktionsafdeling. Skolepraktikinstruktøren er din mester, og han tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem eleverne. Afhængig af opgaverne den konkrete dag arbejder du sammen med andre eller alene. Præcis som på en hvilket som helst anden tegnestue.

Praktikpladskonsulenten og skolepraktikinstruktøren har et godt samarbejde med mange af landsdelens virksomheder og finder på den måde hurtigt pladser til praktikcenterets elever. Praktikcenteret optager elever, som har bestået grundforløbet som teknisk designer.

Kontakt

 
Jørgen Verner Wæver
Skolepraktikinstruktør
+45 2526 6664

 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 9. august

10- og 12-taller til industriteknikere

Nyuddannede industriteknikere med flere jobtilbud at vælge mellem

ML-Prisen 2016 til tre fra TECHCOLLEGE

Smed, industritekniker og mekaniker modtog den prestigefyldte ML-Pris

Jeppe vandt DM i Skills 2017

Blev industritekniker for at vende hænderne rigtigt