Søg

Vi tør
Vi tænker
Vi skaber

Om Style & Wellness College

Style & Wellness College er en verden af trends, stil, skønhed og velvære – af den professionelle slags. Vi uddanner kosmetikere og frisører. Vores uddannelser er statsanerkendte erhvervsuddannelser, som hører under indgangen ”Krop & stil”.

Vi tilbyder også efteruddannelseskurser, typisk inden for dame/herre-trend, langthårsfrisering, makeup, svendeprøvetræning, negleteknik, kropsbehandlinger, spa, avanceret hudterapi mv.

Livet på skolen
Style & Wellness College Aalborg råder over en ny og topmoderne skolebygning beliggende på Rørdalsvej 10 i Aalborg (sammen med Dental College). Vores skole er udstyret helt som moderne frisørsaloner og skønhedsklinikker med bl.a. spa og manicurelokale. Det betyder, at eleverne kan øve sig i omgivelser, der matcher branchens virkelighed. Samtidig gør vores faglærere meget ud af at holde sig up to date med de nyeste internationale trends og tendenser.

Der er adgangsbegrænsning på vores uddannelser, og det kræver en indsats at finde en læreplads. Derfor er skolens elever målrettede og dedikerede. Det præger miljøet på skolen, hvor vi går meget op i vores fag, deltager i faglige konkurrencer og har et frivilligt træningshold for ekstra ambitiøse frisørelever.

En del af Tech College Aalborg
Style & Wellness College er en del af Tech College Aalborg, der blev etableret for mere end 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Tech College Aalborg fungerer som overordnet ledelse og administration for i alt 10 colleger og Aalborg Tekniske Gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om Style & Wellness College, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejleder

Profil billede
Aase Jensen
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Tlf.: +45 7250 5312
Mobil tlf.: +45 2526 6312

Uddannelsesledere

Profil billede
Mette Mortensen
Uddannelsesleder
Tlf.: +45 7250 5464
Mobil tlf.: +45 2526 6464
Style and Wellness College Aalborg
Profil billede
Pia Susanne Jørgensen
Uddannelsesleder
Mobil tlf.: +45 2526 6460
Style and Wellness College Aalborg

 

nKNOWation 2014

Spændende dage med innovation på tværs af uddannelser og institutioner

Trend, make-up og ansigtspleje. se vores kurser her

efteruddan dig på Style & Wellness

Årets Læreplads 2014

Er du i lære et fantastisk sted? Så nominer din læreplads her!