Søg
Om Style & Wellness College

Style & Wellness College er en verden af trends, stil, skønhed og velvære – af den professionelle slags. Vi uddanner kosmetikere og frisører. Vores uddannelser er statsanerkendte erhvervsuddannelser, som hører under indgangen ”Krop & stil”.

Har du lyst til at være kunde hos vores elever, kan du bestille kosmetiske behandlinger, klip, farve og meget mere til favorable priser.

Vi tilbyder også efteruddannelseskurser, typisk inden for dame/herre-trend, langthårsfrisering, makeup, svendeprøvetræning, negleteknik, kropsbehandlinger, spa, avanceret hudterapi mv.

Livet på skolen
Style & Wellness College Aalborg råder over en ny og topmoderne skolebygning beliggende på Rørdalsvej 10 i Aalborg (sammen med Dental College). Vores skole er udstyret helt som moderne frisørsaloner og skønhedsklinikker med bl.a. spa og manicurelokale. Det betyder, at eleverne kan øve sig i omgivelser, der matcher branchens virkelighed. Samtidig gør vores faglærere meget ud af at holde sig up to date med de nyeste internationale trends og tendenser.

Der er adgangsbegrænsning på vores uddannelser, og det kræver en indsats at finde en læreplads. Derfor er skolens elever målrettede og dedikerede. Det præger miljøet på skolen, hvor vi går meget op i vores fag, deltager i faglige konkurrencer og har et frivilligt træningshold for ekstra ambitiøse frisørelever.

En del af Tech College Aalborg
Style & Wellness College er en del af Tech College Aalborg, der blev etableret for mere end 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Tech College Aalborg fungerer som overordnet ledelse og administration for i alt 10 colleger og Aalborg Tekniske Gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om Style & Wellness College, er du altid velkommen til at kontakte:Aase Jensen
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Tlf.: +4572505312
Mobil tlf.: +45 2526 6312
Susanne Kjærsgaard Petersen
Uddannelsessekretær
Tlf.: +4572505122
Mobil tlf.: +45 2526 6122

 

Start på en uddannelse

Se her hvordan du tilmelder dig en uddannelse på Tech College Aalborg

Trend, make-up og ansigtspleje. se vores kurser her

efteruddan dig på Style & Wellness

Book tid til frisør eller kosmetiker

Eleverne på Style & Wellness har altid brug for modeller at øve sig på

Danmarks bedste frisørelever

Rie vandt og Ditte blev nr. to ved DM i Skills 2015 - Se filmen!