Søg
Om Technology College

Technology College uddanner industrioperatører, automatikteknikere, datateknikere, frontline pc-supportere og elektrikere med mange forskellige specialeretninger. Vores uddannelser er erhvervsuddannelser, og de hører under hovedområdet ”Teknologi, byggeri og transport”. Flere af uddannelserne kan også tages som EUX, der giver flere muligheder. Så kombineres håndværksuddannelsen nemlig med gymnasiefag, og du får både svendebrev og studiekompetencer til at starte på en videregående uddannelse. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk.

Vi tilbyder også efteruddannelseskurser for fagfolk. Udvalget er bredt; hos os kan du lære om alt fra fejlfinding på automatiske maskiner, PLC, pneumatik, motorer og robotprogrammering til el og intelligente installationer, LED, vedvarende energi, netværk (Cisco CCNP), højniveauprogrammering, Arduino boards m.m.

Et studiemiljø med mange uddannelser

Technology College deler adresse med flere andre colleger. Derfor er vores elever en del af et større studiemiljø med fx mediegrafikere, murere og HTX-elever. Vi har værksteder og it-lokaler med moderne teknisk udstyr, og vi har vores eget robotcenter. Vores stab af dedikerede faglærere, vejledere, coaches m.fl. guider og underviser eleverne, så de er klar til livet på arbejdsmarkedet. Vi gør meget for at sikre, at alle finder en god vej gennem deres uddannelse – og det gælder også udenlands; vi hjælper mange elever med at komme i praktik rundt omkring i hele verden.

Technolgy College er en del af Tech College Aalborg

Technology College er en del af Tech College Aalborg som åbnede dørene for de første elever i 1805. Siden er Tech College Aalborg vokset til at være én af de største erhvervsskoler i Danmark. Tech College Aalborg fungerer som overordnet ledelse og administration for i alt 10 forskellige colleger og Aalborg Tekniske Gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et samlet strategigrundlag.

Vil du vide mere om Technology College Aalborg?

Vil du vide mere om Technology College, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejleder m.m.

 
Kaj Thybo
Uddannelses- og erhvervsvejleder
International koordinator
+45 7250 5227
+45 2526 6227

Uddannelsesledere

 
Henrik Skallerup Andersen
Uddannelsesleder
+45 7250 5263
+45 2526 6263
Technology College Aalborg
 
Tina Lindegaard Pedersen
Uddannelsesleder
+45 2526 6516
Tech College Aalborg

 

Har du valgt uddannelse?

Se her, hvordan du tilmelder dig en uddannelse på Tech College Aalborg

Nå næste niveau i automatik, el og data

Efteruddan dig på Technology College

LAN-party på Technology

Udklædte lærere, pizza, cola, over 80 elever og 26 timer - Se filmen!

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.