Søg
Om Technology College

Technology College uddanner industrioperatører, automatikteknikere, datateknikere, frontline pc-supportere og elektrikere med mange forskellige specialeretninger. Vores uddannelser er erhvervsuddannelser, som hører under indgangen ”Strøm, styring & it”. En særlig hybriduddannelse er vores EUX, som kombinerer en håndværksuddannelse med gymnasiefag.

Vi tilbyder også efteruddannelseskurser for fagfolk. Udvalget er bredt; hos os kan du lære om alt fra fejlfinding på automatiske maskiner, PLC, pneumatik, motorer og robotprogrammering til el og intelligente installationer, LED, vedvarende energi, netværk (Cisco CCNP), højniveauprogrammering, Arduino boards m.m. Desuden er vi en del af Tech Energy Aalborg.

Livet på skolen
Technology College deler adresse med flere andre colleger. Derfor er vores elever en del af et større studiemiljø med fx mediegrafikere, murere og HTX-elever. Vi har værksteder og it-lokaler med moderne teknisk udstyr, og vi har vores eget robotcenter. Vores stab af dedikerede faglærere, vejledere, coaches m.fl. guider og underviser eleverne, så de er klar til livet på arbejdsmarkedet. Vi gør meget for at sikre, at alle finder en god vej gennem deres uddannelse – og det gælder også udenlands; vi hjælper mange elever med at komme i praktik rundt omkring i hele verden.

En del af Tech College Aalborg
Technology College er en del af Tech College Aalborg, der blev etableret for mere end 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Tech College Aalborg fungerer som overordnet ledelse og administration for i alt 10 colleger og Aalborg Tekniske Gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om Technology College, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejleder m.m.

Kaj Thybo
Uddannelses- og erhvervsvejleder
International koordinator
Tlf.: +4572505227
Mobil tlf.: +45 2526 6227
Helle Nørgaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Mobil tlf.: +45 2526 6486

Uddannelsesledere

Henrik Skallerup Andersen
Uddannelsesleder
Tlf.: +45 7250 5263
Mobil tlf.: +45 2526 6263
Technology College Aalborg
Tina Lindegaard Pedersen
Uddannelsesleder
Mobil tlf.: +45 2526 6516
Tech College Aalborg

 

Start på en uddannelse

Se her hvordan du tilmelder dig en uddannelse på Tech College Aalborg

Nå næste niveau i automatik, el og data

Efteruddan dig på Technology College

LAN-party på Technology

Udklædte lærere, pizza, cola, over 80 elever og 26 timer - Se filmen!

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.