Søg

Læreplads og skolepraktik

I løbet af dit grundforløb skal du finde en virksomhed, som vil tage dig i lære på dit hovedforløb. Praktikpladskonsulenten kan støtte dig i at finde en virksomhed, men det er dit eget ansvar at finde en læreplads. Brug dit netværk, spørg omkring, mød op i virksomheder og send ansøgninger. Så lykkes det for de fleste.

Få gode råd om at skrive ansøgninger i brochuren på vores brochureside.

Læs regler om forskellige typer praktikaftaler her

Husk, at det også er en mulighed at tage i praktik i udlandet - klik på Rejs og lær i menuen.

Skolepraktik i praktikcenteret

Some description 

TECHCOLLEGEs skolepraktik for elektrikeruddannelsen ligger på Lindholm Brygge 9. Her går 10-15 elektrikerelever og arbejder med forskellige el-installationsopgaver. Ofte arbejder eleverne også på større byggeprojekter på andre af TECHCOLLEGEs adresser.

Den daglige arbejdstid er kl. 7.00 til 15.00 (fredag kl. 7.00 - 12.00), og arbejdet foregår som på et hvilket som helst andet værksted. Skolepraktikinstruktøren er din mester, og han tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem eleverne. Oftest arbejder du sammen med andre og sidemandsoplæring er et udbredt princip i skolepraktikken. Præcis som på et hvilket som helst andet værksted.

Praktikpladskonsulenten og skolepraktikinstruktørerne har et godt samarbejde med mange af landsdelens værksteder og finder på den måde hurtigt pladser til praktikcenterets elever. Praktikcenteret kan give dig en praktikplads, hvis du har bestået grundforløb 2. 

 

Læs mere om Praktikcenteret

Se alle ansatte i Praktikcenteret

 

 

Kom til åbent hus 19. november kl. 10-13

Spørg løs! Hør, se, lugt og mærk vores uddannelser

Nå næste niveau i automatik, el og data

Efteruddan dig på Technology College

LAN-party på Technology

Udklædte lærere, pizza, cola, over 80 elever og 26 timer - Se filmen!

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.