Søg

SWD

På Dental-afdelingen uddanner vi tandklinikassistenter. Uddannelsen er en erhvervsuddannelse, som hører under hovedområdet ”Omsorg, sundhed & pædagogik”. Vores undervisningsplaner kan ses på elevplan.dk.

 

Moderne skole med det nyeste udstyr

Afdelingen råder over en ny og topmoderne skolebygning beliggende på Rørdalsvej 10 i Aalborg (sammen med frisør- og kosmetikerafdelingen). Her er træningsfaciliteterne indrettet med det nyeste udstyr, så eleverne kan øve sig i omgivelser, der matcher en fuldt funktionsdygtig tandlægeklinik. Man kan begynde på vores uddannelse efter ni års skolegang. Mange af vores elever er mellem 18 og 25 år, modne og meget målrettede. Det præger miljøet på skolen, hvor vi går op i vores fag med den omhyggelighed og omsorg, som kræves for at arbejde med patienter.

 

Dental er en del af TECHCOLLEGE 

 

Dental er en del af TECHCOLLEGE, der blev etableret for mere end 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag 

Vil du vide mere om afdelingen og uddannelsen til tandklinikassistent?

 

Vil du vide mere om Dental-afdelingen, er du altid velkommen til at kontakte: 

 

profileimage
Susanne Kjærsgaard Petersen
Uddannelsessekretær
+45 7250 5122

 

 

 

 

Style & Wellness er en verden af trends, stil, skønhed og velvære – af den professionelle slags. Vi uddanner kosmetikere og frisører. Vores uddannelser er statsanerkendte erhvervsuddannelser, og de hører under hovedområdet ”Omsorg, sundhed og pædagogik”. Vores undervisningsplaner kan ses på elevplan.dk.

Har du lyst til at være kunde hos vores elever, kan du bestille kosmetiske behandlinger, klip, farve og meget mere til favorable priser.

 

Skolen er udrustet som moderne frisørsaloner og skønhedsklinikker

Style & Wellness råder over en ny og topmoderne skolebygning beliggende på Rørdalsvej 10 i Aalborg (sammen med Dental-afdelingen). Vores skole er udstyret som moderne frisørsaloner og skønhedsklinikker med bl.a. spa og manicurelokale. Det betyder, at eleverne kan øve sig i omgivelser, der matcher branchens virkelighed. Samtidig gør vores faglærere meget ud af at holde sig up to date med de nyeste internationale trends og tendenser.

Der er adgangsbegrænsning på frisøruddannelsen, og det kræver en indsats at finde en læreplads både inden for kosmetiker- og frisørfaget. Derfor er skolens elever målrettede og dedikerede. Det præger miljøet på skolen, hvor vi går meget op i vores fag, deltager i faglige konkurrencer og har et frivilligt træningshold for ekstra ambitiøse frisørelever.

En del af TECHCOLLEGE 

Style & Wellness-afdelingen er en del af TECHCOLLEGE, som blev etableret for over 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag

Vil du vide mere om Style & Wellness?

Vil du vide mere om Style & Wellness, er du altid velkommen til at kontakte:

 

profileimage
Susanne Kjærsgaard Petersen
Uddannelsessekretær
Office Team
+45 7250 5122

 

Start til oktober

Søg ind nu og start til oktober!

Åbent Hus

Besøg alle vores uddannelser den 16. november kl. 10-13