Søg

Gastronom/Tjener

Hvis du har lyst til at arbejde med mad og mennesker, kan du hos TECHCOLLEGE i Hobro starte på uddannelsen til

Vi udbyder Grundforløb 2 (GF2) á 20 uger på gastronom- og tjeneruddannelsen. Vi gør opmærksom på, at holdoprettelse kan være betinget af antallet af ansøgere. 

Kommer du direkte fra folkeskolen skal du først tage 20 uger på Grundforløb 1 - det oplagte valg vil være fagretningen Mad og oplevelser, som vi også udbyder her i Hobro. Du kan læse mere om vores fagretninger og grundforløb på TECHCOLLEGE i vores brochure. Du finder den blandt de øvrige brochurer.

Er du klar til at arbejde professionelt med mad?

Du skal have lyst til at arbejde med mad og service. Du skal være bevidst om de arbejdstider du vil møde i branchen, når du er udlært. Hvis du er klar til at gå ind i faget, skal vi nok lære dig hvordan du vurderer og forarbejder råvarer, så det ikke er til at stå for. Eller hvordan du giver en gæst en uforglemmelig oplevelse.

Sådan bliver din uddannelse

På grundforløbet kommer du til at arbejde med mange forskellige råvarer. Råvarerne skal tilberedes under hensyn til hygiejne, sundhed og miljø. Et kreativt sind og en god fantasi er gode egenskaber, hvis du vil have kundernes tænder til at løbe i vand. Du får en uddannelse med skønne smagsoplevelser og lækre delikatesser.

I alle fagene er den gode service og det venlige smil vigtige egenskaber. Der er gode muligheder for at tage en del af uddannelsen i udlandet.

Som afslutning på dit grundforløb skal du lave et større projekt, hvor du inddrager de ting, du har lært.

Grundforløbet foregår på skolen i Hobro. Når du har gennemført grundforløbet og har fundet en praktikplads, er du klar til at fortsætte på hovedforløbet. Det foregår nemlig dels i praktik i en virksomhed og med skoleforløb på TECHCOLLEGE.

 

 

Du kan stadig nå at starte til august

Se hvilke uddannelser, der er ledige pladser på

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Vi har et praktikcenter

Nogle fag tilbyder skolepraktik mens du leder efter en praktikplads

Seneste nyt

Erhvervsuddannelse og elitesport i skøn forening

  1. Mariagerfjord