Søg

Bliv erhvervsfaglig student og tømrer

Tømrer-EUX-uddannelsen giver dig det bedste fra to verdener. Du bliver både faglært tømrer, som kan tage et tømrer-job. Og du bliver erhvervsfaglig student, som kan begynde på de videregående uddannelser på lige fod med andre studenter. Du har også mulighed for at arbejde nogle år som tømrer, og så læse videre senere, hvis du har lyst.

I løbet af din EUX-uddannelse bliver du udlært tømrer – både i timer og værksteder på skolen og i praktik, hvor du arbejder i en virksomhed. Samtidig lærer du fag på A-, B- og C-niveau, der hører til en studentereksamen. Denne blanding af praksis og teori er det helt særlige ved EUX. Vægten er ikke bare på teori, som en traditionel STX, og vægten er heller ikke på praksis, som en almindelig tømrer-uddannelse. Du får begge dele, og det giver dig nogle flere muligheder i dit videre arbejds- og/eller studieliv.

Danmarks bedste tømrer-elev tager sin uddannelse som EUX på TECHCOLLEGE

Jesper Nørgaard, vinderen af Danmarksmesterskabet, DM i Skills 2017 for tømrerelever er EUX'er.

Og selv om du får kortere praktikperioder end en almindelig tømrerlærling, bliver du ikke en dårligere tømrer. Du skal bare være god til at lære. Faktisk var Danmarks bedste tømrerlærling i 2017 EUX’er her fra TECHCOLLEGE. Samtidig får du matematik, fysik og andre fag på et højere niveau, så du kan du forvente at få mange lektier. Især i de fag du får på A-niveau, men det, du lærer her, kan du også bruge som tømrer. Dine tømrer-erfaringer vil også gavne dig, hvis du vil læse videre inden for området – f.eks. ingeniør eller arkitekt.

 

 

Man kan sige, at du har helgarderet dig med tømrer-EUX – det giver dig flere muligheder.

 

 

 

Du kan stadig nå at starte til august

Se hvilke uddannelser, der er ledige pladser på

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.

EUX-tømrer vandt DM i Skills

Jesper vil gerne have mulighed for at læse videre engang

Seneste nyt

Erhvervsuddannelse og elitesport i skøn forening

  1. Øster Uttrup Vej
  2. Metal
  3. Auto og praktikcenter