KOM OG BLIV INSPIRERET D. 13 JUNI

 

Hvad kan du se frem til d. 13 juni?

Uanset om du er ufaglært, tænker på omskoling, lige er blevet færdig med en ungdomsuddannelse eller er kommet i tvivl om din videre vej fra folkeskolen, er denne aften noget for dig – og tag endelig en med under armen.

På denne aften kan du møde lokale fagfolk, uddannelsesvejledere og vores dygtige undervisere. Vi stiller op med 28 forskellige uddannelsesretninger, hvor du får lov til at dykke ned i universerne hos en webudvikler, landmand, kosmetiker, kok, industritekniker, tømrer og mange flere. Fagfolkene vil stå til rådighed for snak og spørgsmål, og kan fortælle dig alt om, hvordan dagligdagen inden for en specifik branche ser ud. Få tændt en gnist for et fagområde du ikke anede eksisterede, eller få bekræftet en tanke du allerede gik med. Vi er her for at give dig det mest realistiske indtryk af, hvordan et arbejdsliv med en uddannelse fra TECHCOLLEGE ser ud.

Drøm stort. Udforsk nye fagområder. Bliv klogere på hvad du vil, og ikke vil. Vi hjælper dig på vej med et sublimt hold af passionerede mennesker, som er vilde med det, de laver.

Program

16.30 - 17.00: Ankomst – Vi byder på en lækker sandwich og kolde drikke

17.00: Velkomst – TECHCOLLEGE introducerer aftenens muligheder

17.00 - 18.30: Få en snak med fagfolk, undervisere og uddannelsesvejledere

18.30: Tak for i aften

18.30 - 19.00: Afsluttende spørgsmål til den stand du lige mangler

Praktisk information

Dato: 13. juni 2024

Tid: 16.30 - 19.00

Sted: TECHCOLLEGE, Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg, KONFERENCEN

Forplejning: Sandwich og kolde drikke samt kaffe/te og søde sager hele aftenen

Har du spørgsmål?

Camilla Rasmussen Buch
Eventmedarbejder