Søg

Hvem er vi?

TEHCOLLEGE - El og VVS tilbyder fagstærke efteruddannelseskurser, der kvalificerer dig til fremtiden!

TECHCOLLEGE - El og VVS har et tæt samarbejde med de virksomheder, vi henvender os til inden for El- og VVS branchen samt produktionsvirksomheder.

Vi tilbyder efteruddannelseskurser for fagfolk. Udvalget er bredt, og hos os kan du lære om alt fra fejlfinding på automatiske maskiner, PLC, motorer og robotprogrammering til el og intelligente installationer, vedvarende energi, netværk (Cisco CCNP), højniveauprogrammering, Arduino boards m.m. 

TECHCOLLEGE har muligheden for at kombinere viden på tværs af teknologier og brancher, da vi som skole, rummer en masse forskellige uddannelser og specialer, som til sammen gør, at vi kan tilbyde kurser, som skaber nye muligheder i brancherne.

At kvalificere sig til fremtidens udfordringer er en nødvendighed. På TECHCOLLEGE forsøger vi hele tiden at udbyde kurser, der er tilpasset markederne, men vi er altid meget interesseret i at modtage input og ideer til udvikling af vores kursusudbud – så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

De fleste af vores kurser udbydes som AMU-kurser (arbejdsmarkeds uddannelser) til fordelagtig pris og med tilhørende VEU godtgørelse til arbejdsgiver.  Læs mere om økonomien på AMU-kurserne under Økonomi.

Virksomhedstilpassede kurser
TECHCOLLEGE kan tilbyde din virksomhed specielt tilrettelagte kurser, der kan sammensættes præcist efter jeres ønsker og behov. Vores undervisere tager også gerne ud i virksomhederne og afholder kurser, hvis det er praktisk muligt. Kursusindhold, afholdelses sted og pris aftales nærmere med skolen. 

TECHCOLLEGE er din garanti for kvalificeret undervisning. Hos os undervises du af undervisere med både pædagogiske og faglige kompetencer på højt niveau.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på skolen. 

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Elektriker + student = EUX

Kender du én, der gerne vil være student og elektriker samtidig?

Tid til ny viden?

Opkvalificer dig selv med et kursus – klik og find dit

Nyheder om skolen og kurser

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og hør nyt fra dit område