Søg

Det siger vores kunder

"Jeg er ansat som kommunikations-assistent i Team Bæredygtig Udvikling under Teknik og Miljø, Hjørring Kommune. Jeg fik anbefalet Media College da jeg spurgte de andre kommunikationsfolk hvor man mon kunne udvide kompetencerne. Jeg kan nu selv give anbefalingen videre - alt er forløbet professionelt, både mødested, tid, forplejning, og ikke mindst vores underviser Paul. Det fungerede næsten perfekt rent teknisk - hvilket er meget at sige om IT :-) Dejligt at Paul kunne fjernkontrollere alle skærme - så fulgtes alle pænt ad et stykke af vejen. Endnu bedre var det dog at få lov til at "arbejde forud" og lave det i eget tempo. Paul var super til at komme rundt og sørge for vi alle var med og ikke var kommet bagud. Sidst, men ikke mindst - vi fik endda lov til at printe vores egne fine postkort ud hvis vi ville have dem med hjem og sendt rundt - skøn lille gave fra kurset :-). Alt i alt fik jeg meget ud af kurset, både rent fagligt men også lidt ekstra viden om branchen".

Heidi Schmidt, Kommunikationsassistent, Team Bæredygtig Udvikling, Hjørring Kommune

"På kurset grafisk design, layout og ombrydning begynder har jeg lært de grundlæggende værktøjer og funktioner. Tips og tricks som som gør Indesign lettere at bruge i hverdagen og giver et mere korrekt output. Min underviser var udstyret med stor tålmodighed - fagligt super dygtig og god til at lære fra sig. Jeg venter i spænding på, hvilke kurser der bliver udbudt 1. halvår 2015. Undervisning på Media College har bestemt været en positiv oplevelse". 

Henrietta Kjeldsen, PR-koordinator, Revision Limfjord 

”Med 9 fastansatte grafikere har vi et betydeligt fokus på design og effektiv prepressarbejde. I vore evige bestræbelser på at være fuldt opdateret på de værktøjer vi anvender, har vi brug for ekstern uddannelse og sparring. Her har i et rigtigt godt samarbejde med Media College Aalborg. De er både kompetente og meget fleksible. Vort samarbejde strækker sig fra almindelige kursustilbud på Media College, til særligt sammensatte forløb i virksomheden”.
Lasse Jørgensen, Direktør Novagraf

 

"Lige fra starten syntes jeg at kontoret på skolen hjalp mig på meget proffetionelt plan, først med at tilmelde mig kurset da det ikke lige gik i første omgang, dernæst med at indkvartere mig på hotel og lave om på ankomst datoerne, da jeg heller ikke lige havde gjort dette rigtigt. Med hensyn til kurset kan jeg simpelthen ikke få armene ned! Jeg synes først og fremmest at Paul Heide er en suveræn underviser, man bliver ikke træt i hovedet af at få for mange informationer ind, uden også at få muligheden for at prøve det af. Jeg kommer helt sikkert til at arbejde med digitale magasiner i mit fremtidige arbejde. Jeg håber ikke at det er sidste gang at jeg kommer på kursus på Tech College".
Hugo Ulrich Kristjansen, Grafiker og tillidsmand, Marketsquare København A/S

"Efter kurset i Photoshop har jeg fundet ud af hvor mange muligheder der ligger i programmet, samt lært de vigtigste værktøjer at kende. Jeg har lært hvordan jeg bruger Photoshop i min dagligdag, og fået noget rigtig godt materiale med hjem, som ofte bliver fundet frem, når man ikke lige skal genopfriske et enkelt værktøj. Underviseren var fagligt dygtig, entusiastisk og meget åben overfor for alle spørgsmål. Jeg vil gerne anbefale Media College Aalborg som en yderst professionelt kursusudbyder". 
Mette Hollesen, Marketingkonsulent Djurslands Bank

"Jeg syntes, at jeg fik et godt udbytte og en masse aha-oplevelser med mig.
Det var et spændende forløb og jeg vil helt sikkert gerne på flere kurser hos Media College. God service generelt."
Hanne Hagen Møllenberg Olsen, Teknisk designer, Teknisk Forvaltning - Plan og Byg - Skive Kommune

"Samtlige kurser jeg har været på har været så inspirerende og lærerige.
Gennem de seneste år har jeg deltaget på fem kurser hos Media College, og på samtlige har underviserne været meget professionelle og kurserne har alle været meget udbytterige. Kurserne som har været InDesign, Photoshop og inspirationskursus, har gjort, at vi i firmaet stort set laver alle vores tryksager selv. Kan klart anbefales."
Tina Jensen, Salgs-og Marketingkoordinator, danfoil a/s

"Jeg fik det jeg kom efter og lidt ekstra viden til. Underviseren var god til at lære fra sig og man følte virkelig at det var top-professionelt. Samtidig var der en rar og uformel tone i kursuslokalet. Man følte sig velkommen med det samme. De kurser jeg har deltaget i på Media College i Aalborg kan fuldt ud måle sig med de meget dyrere kursusvirksomheder, som jeg har prøvet. Det er helt klart noget jeg skal deltage i igen i fremtiden"
Mariann Bay Jakobsen, Mediegrafiker, Krifa

"Jeg er netop vendt hjem efter endnu et kursus hos Media College i Aalborg. Jeg har altid mødt dygtige og seriøse undervisere, som forsøger at under-vise, så alle kursister tilgodeses. Når kurset er færdig, er jeg altid taget fra Ålborg med ny inspiration til mit daglige arbejde. Kurserne er fuldt ud på højde med de meget dyre grafiske kurser, man kan tage rundt i landet".
Kirsten Frederiksen, Grafiker, Vinderup Bogtrykkeri/Vestjysk Rotation

"På kurset hos Media College har jeg haft nogle engagerede og gode lærere, der er meget fleksible i forhold til kursisternes forskellige baggrunde. Kompendiet gennem kurset har været let og forståeligt, og jeg har helt klart fået en god grundviden i InDesign. Kurset har helt sikkert givet mig mere stabilitet i brug af InDesign til hverdag, og jeg kan hurtigere hjælpe folk, der kommer med udfordringer."
Lise L. Nielsen, Interior designer & graphic communication
co-worker, Communication and interior design, IKEA Aalborg A/S

"Jeg har været meget tilfreds med kurset, og især må jeg rose underviseren, som parallelt med sit job som underviser, driver egen grafisk virksomhed. Det betyder at han kender til de problemstillinger man møder ude i den virkelige verden”.
Hanne Nielsen l Salgskoordinator, Ecco Print 

"Jeg fik utroligt meget ud af kurset, og jeg syntes at underviseren var kompetent og dygtig. Jeg var overrasket over hvor stor Media College Aalborg er, og jeg syntes at de har et rigtigt godt udvalg af kurser".
Ann-Louise Harlev, indehaver, AH Bogføring

 

"Som selvstændig grafiker er det vigtigt for mig at være opdateret i de grafiske programmer, jeg bruger til daglig og jeg ser altid frem til at deltage i kurser på Media College Aalborg. Underviserne er dygtige og engagerede, så jeg kommer altid derfra med ny viden. Det er også dejligt at møde andre kursister og på den måde udvide sit netværk. Og så er kantinen jo heller ikke så ringe... Jo, jeg kan kun anbefale Media College Aalborg"
Bente Markussen Keel, grafiker/ejer, GrafikNord

"På kurset har jeg lært at bruge Adobe Indesign på en super effektiv måde, der vil hjælpe mig fremover i mit daglige arbejde. Lærerne var fagligt dygtige og gode formidlere, så jeg har været meget tilfreds med forløbet. Jeg vil helt sikkert melde mig til flere kurser på Media College".
Paco Pimentel, Grafiker Ondisplay

”Eftersom jeg ingen erfaring havde med Adobes programmer Illustrator og InDesign besluttede jeg mig for at undersøge markedet for kurser. Jeg fandt ud af, at Media College Aalborg havde alt det som jeg havde brug for.
Jeg fik undervisning af kompetente undervisere, som også selv arbejdede med programmerne til dagligt og derfor vidste præcis hvordan man navigerede rundt i det. De gjorde det overskueligt og tog en enkelt opgave af gangen, således vi fik tid til at arbejde med det, som de havde vist.
Derudover fik vi materiale til at tage med, som var et opslagsværk vi kunne bruge efterfølgende. Kurset har bestemt levet op til mine forventninger til udbytte og jeg ser frem til at bruge det i mit arbejde!”
Annette Krarup, Koordinator, LITE A/S

”For mig var det et fantastisk godt kursus, hvor en helt ny verden i branchen åbnede sig i forhold til mit daglige arbejde. Jeg har fået en ny og mere brugbar viden omkring prepress-delen i mit arbejde, og det har gavnet min hverdag.”
Lars Høisgaard, Stibo Graphic

Mit udbytte af kurset var fantastisk. Jeg stod over for at skulle starte op med en digital maskine, som virksomheden havde investeret i. Jeg fik på kurset indsigt i opbygning af maskine og rib og farvesammensætning, opbygning af filer og arbejdet med filerne. Kurset gav mig en fantastisk baggrund, så jeg ikke startede på bar bund. Jeg var faktisk godt klædt på, da vores maskine ankom. Jeg synes, det var nogle fantastiske lærere. Det er længe siden, jeg har været på skolebænken, men det var ikke noget problem.”
Jens Nielsen, Limo Labels

”Jeg fik en god viden omkring, hvad mulighederne er inden for den digitale branche. Med kurset er der bedre chance for at få job inden for det digitale. Jeg er udlært grafisk trykker, og nu har jeg fået en god forståelse for den digitale branche.”
Jesper Hyllested, Fleksiket Risskov

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Tid til ny viden?

Opkvalificer dig selv med et kursus – klik og find dit

Nyheder om skolen og kurser

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og hør nyt fra dit område