Intensivt elevkursus i dameklip

 
Kursus starter den 21.05.2024

INTENSIVT ELEVKURSUS I DAMEKLIP

TECHCOLLEGE udbyder et 2-dages intensivt kursus i dameklip for elever, som har færdiggjort hovedforløb 1 og 2.


Kurset har fokus på at udvikle elevens faglige kompetencer i klip og styling af damekunder med særligt fokus på ergonomi og individuel tidsoptimering. I løbet af kurset arbejdes der med forskellige modeller, som eleven selv skaffer - gerne 3-4 pr. dag.

  • Der tages udgangspunkt i salonrelevante frisurer.
  • I forløbet udvikler eleven sit eget kompendie med alle relevante teknikker.
  • Eleven vil efter deltagelse i kurset være styrket henimod at betjene egne kunder.
  • Eleven motiveres af at komme hurtigere i gang og samtidigt bidrager det til omsætningen i salonen.
  • Max 6 elever pr. hold.


Vi kan med dette kursus garantere, at eleven udvikler sig både fagligt og personligt.

TIDSPUNKT:
21.05.2024 - 22.05.2024

UNDERVISNINGSTID:
Kl. 08.30 – 15.00.

PRIS:
Kr. 2.200,- + moms.

Der indgår ingen forplejning, men der kan købes mad og drikkevarer i kantinen.

TILMELDING:
Tilmelding kan ske ved at trykke på "Tilmeld dig kurset her". Alternativt til Gitte F. Rasmussen på mail: gira@techcollege.dk eller på telefon 7250 5271.

Tilmelding er bindende.

TILMELDINGSFRIST:
07.05.2024.

Ret til ændringer forbeholdes.

 

Hent printvenlig flyer her

 

AMU-nr Fag Antal dage

Klippekursus giver elever et fagligt forspring

Der er travlt ude på landets frisørsaloner, og derfor er det ekstra rart med en frisørelev, der kan hjælpe til med kunderne. For at styrke netop elevers kompetencer til at kunne betjene egne kunder, har TECHCOLLEGE udviklet et nyt intensivt elevkursus i dameklip.

Idéen til kurset opstod efter en opfordring fra mesteren hos Klip & Sol i Gug, der tidligere har haft stor succes med at sende sine frisørelever på elevkurset i herreklip. Hun tænkte derfor, om det ikke også kunne give god mening med et elevkursus med fokus på disciplinen dameklip.

Den idé er flere mestre gået med på, og hos Klippehuset i Randers har man sendt to frisørelever afsted. Én af de to elever er Laura Bjerre Larsen, der i gang med sit 3. år på uddannelsen. Og hun er glad for, at hendes mester har tilmeldt hende det nye kursus i dameklip.

- Jeg synes, det er et fedt kursus, men også ret intenst. Man får virkelig omsat teorien til praksis og får tingene i hænderne. Det betyder rent faktisk, at jeg kan komme i gang med at klippe damer hjemme i salonen – og ikke kun mænd, fortæller Laura Bjerre Larsen.

Elevkurset i dameklip tager udgangspunkt i den enkelte elevs kompetencer. Derfor er det også op til eleverne selv, om de vil klippe kort- eller langhårede modeller.

- For mig handler det om at rykke eleverne fagligt. Det gælder både i forhold til forskellige teknikker, mere rutine og kunderådgivning, blandt andet hvilke frisurer der er klædelig til forskellige ansigtsformer. Det er jo vigtigt, at kunderne går herfra med en god oplevelse og klædeligt hår, forklarer underviser Naja Krobak Jensen, som derfor bruger meget tid på den personlige vejledning af eleverne på kurset.

Og netop den personlige vejledning betyder meget for frisøreleven Laura Bjerre Larsen.

- Jeg ville være i vildrede, hvis ikke Naja kom og gav tips og tricks. Det er mega rart, at hun kommer og giver gode fifs til, hvordan man udfører de forskellige teknikker.

Når kurset er gennemført efter tre dage, får alle eleverne et elektronisk kompendie med hjem, hvor de kan gense deres egne tekniktegninger og før- og efterbilleder. På den måde kan mester derhjemme altså også se, hvad eleven har lavet og lært på kurset.

Kontakt

Lisa Høgaard Rahbek
Salgs- og forretningsudvikler
Gitte Faaborg Rasmussen
Uddannelsessekretær
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Hold dig opdateret inden for de fagområder, der interesserer dig - tilmeld dig TECHCOLLEGEs nyhedsbrev.

Det er helt gratis, og vi lover selvfølgelig, at vi ikke spammer din mailboks.

Klik her for at tilmelde dig