Information og deklaration for mad og retter - 48821

 
Løbende tilmelding

Onlinekursus i information og deklaration for mad og retter

På dette onlinekursus lærer du at udarbejde en liste over anvendte ingredienser og allergener i de enkelte retter/produkter til både gæsten og til egenkontrol.

Ud fra dette kan du informere og vejlede gæsten om retters og produkters næringsindhold.

Der vil være fokus på læring om udvælgelse af egnet emballage til færdigretter eller to-go-produkter.

Målgruppe

Faglærte gastronomer eller tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

 

Tilmelding:

Hvis du har problemer med tilmelding, er du velkommen til at kontakte uddannelsessekretær Gitte F. Rasmussen på telefon 72505271 eller e-mail gira@techcollege.dk.

Kontakt

Jannie Rank Ringgaard
Uddannelseskonsulent
Gitte F. Rasmussen
Uddannelsessekretær