Ledelse af hygiejne og egenkontrol - 47480

 
Løbende tilmelding

Onlinekursus i ledelse af hygiejne og egenkontrol

På dette onlinekursus lærer du at lede udviklingen og implementeringen af egenkontrol i din virksomhed. Du lærer at sikre, at virksomhedens medarbejdere har lovpligtig uddannelse i fødevarehygiejne og egenkontrol og du lærer at motivere medarbejdere til at anvende egenkontrol i deres arbejde.

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Mål

Der lægges særlig vægt på, at du efter kurset kan fremstille et virksomhedstilpasset egenkontrolprogram, der opfylder gældende lovgivning samt at du kender til fødevareregionens funktion i relation til virksomhedens efterlevelse af gældende lovgivning for hygiejne og egenkontrol. Efter kurset kan du også vurdere, om tilvirkningen af fødevarer foregår i overensstemmelse med gældende lovgivning, og du kender de faktorer, der har indflydelse på mikroorganismers vækst. Du bliver bevidst om dit produktansvar ved fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer.

 

Tilmelding:

Hvis du har problemer med tilmelding, er du velkommen til at kontakte uddannelsessekretær Gitte F. Rasmussen på telefon 72505271 eller e-mail gira@techcollege.dk.

Kontakt

Jannie Rank Ringgaard
Uddannelseskonsulent
Gitte F. Rasmussen
Uddannelsessekretær