Svejsekurser

 

Husk, at der er mulighed for svejsekurser til ledige, som har en konkret jobmulighed, eller til medarbejdere, hvor der kræves et certifikat for fastholdelse i sit job.

Disse svejsekurser kræver fysisk fremmøde, og vi tager selvfølgelig alle forholdsregler i forbindelse med COVID-19. Kurserne afvikles fra den 15. april 2020 under skolecertificeringsordningen.

Kursusnavn
Dato

Lysbuesvejsning proces 111, Gassvejsning proces 311, TIG-svejsning proces 141, MIG-svejsning proces 131 og MAG-svejsning proces 135, 136, 138

TECHCOLLEGE i Aalborg udbyder en lang række AMU-kurser indenfor svejseområdet. Kurserne afholdes i Åbent værksted med individuel varighed og forskellige niveauer og materialer, sort, rustfri og aluminium.
På kurserne lærer du de forskellige svejseteknikker i dit eget tempo, og på de dage der passer ind i dine arbejdsplaner. Kantsøm, stumpsøm plade, stumpsøm rør, HLo45. 

Vores svejsekurser lever op til gældende DS/EN/ISO-standarder og foregår i Åbent værksted. Det vil sige, at du lærer processerne i dit eget tempo uden at skulle vente på resten af holdet.

Svejsecertifikat / Svejsepas

I forbindendelse med kurserne i Åbent værksted har du mulighed for at tage et svejsecertifikat (skolecertifikat og svejsepas). Certifikaterne udføres med PED, 3 parts godkendelse i henhold til bekendtgørelse nr. 743 om trykbærende anlæg.

Yderligere information om svejsecertificering.

* = Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige. 

TECHCOLLEGE udbyder også uddannelsen til National Svejsekoordinator.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Hold dig opdateret inden for de fagområder, der interesserer dig - tilmeld dig TECHCOLLEGEs nyhedsbrev.

Det er helt gratis, og vi lover selvfølgelig, at vi ikke spammer din mailboks.

Klik her for at tilmelde dig