Svejsekurser

 

Husk, at der er mulighed for svejsekurser til ledige, som har en konkret jobmulighed, eller til medarbejdere, hvor der kræves et certifikat for fastholdelse i sit job.

Disse svejsekurser kræver fysisk fremmøde, og vi tager selvfølgelig alle forholdsregler i forbindelse med COVID-19. Kurserne afvikles fra den 15. april 2020 under skolecertificeringsordningen.

Kursusnavn
Dato

Lysbuesvejsning proces 111, Gassvejsning proces 311, TIG-svejsning proces 141, MIG -svejsning proces 131 og MAG - svejsning proces 135, 136, 138

TECHCOLLEGE i Aalborg udbyder en lang række AMU-kurser indenfor svejseområdet. Kurserne afholdes i Åbent værksted med individuel varighed og forskellige niveauer og materieler, sort, rustfri og aluminium.
På kurserne lærer du de forskellige svejseteknikker i dit eget tempo, og på de dage der passer ind i dine arbejdsplaner. Kantsøm, stumpsøm plade, stumpsøm rør, HLo45. 

Vores svejsekurser lever op til gældende DS/EN/ISO-standarder og foregår i Åbent værksted. Det vil sige, at du lærer processerne i dit eget tempo uden at skulle vente på resten af holdet.

Svejsecertifikat / Svejsepas

I forbindendelse med kurserne i Åbent værksted har du mulighed for at tage et svejsecertifikat (skolecertifikat og svejsepas). Certifikaterne udføres med PED, 3 parts godkendelse i henhold til bekendtgørelse nr. 743 om trykbærende anlæg.

Yderligere information om svejsecertificering.

* = Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige. 

TECHCOLLEGE udbyder også uddannelsen til National Svejsekoordinator.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld dig TECHCOLLEGEs nyhedsbrev og hold dig opdateret inden for de fagområder, der interesserer dig.

Det er ganske gratis, og vi lover selvfølgelig, at vi ikke spammer.

Klik her for at tilmelde dig