Søg

El, byggeri og energi

Drømmer du om en fremtid inden for byggeri og tekniske installationer i fx el, ventilation, vvs og automatik? Så tag "El, byggeri og energi" som dit første skridt på vejen til en karriere i fremtidens byggeri. Her kræves dygtige, faglærte håndværkere der kan kombinere solidt håndværk med kreativitet og innovation. Det kræver et højt fagligt niveau, engagement og evnen til at kunne samarbejde såvel som arbejde selvstændigt.

Energioptimering, energibesparelse og bæredygtighed spiller en stor rolle inden for byggeri og installationer, så det bliver et gennemgående tema på El, byggeri og energi.

Undervisningen er praktisk og anvendelsesorienteret. I værkstederne prøver du kræfter med materialer og arbejdsmetoder fra de forskellige fag. Du kommer til at bruge dine hænder, løse praktiske opgaver, eksperimentere og afprøve dine evner som håndværker. Vi vil udfordre dig til at tænke i nye baner og muligheder inden for fagene. Du skal samarbejde med dine klassekammerater om mindre byggeprojekter, hvor de forskellige fags metoder og materialer indgår. Dine klassekammerater følger dig i øvrigt også fremover da de fleste af uddannelserne findes på samme adresse.

Du får undervisning i både erhvervsfaglige og almene fag så du kan tage en moderne, teknisk erhvervsuddannelse. Du skal blandt andet lære at læse faglige vejledninger og instruktioner ligesom du skal kunne lave arbejdsbeskrivelser og dokumentere og forklare processer. Vi kommer også ind på samfundsmæssige emner der berører dig og branchen. Fra konkrete emner som jobsøgning og at skrive ansøgninger, og hvad skat er, til mere overordnede spørgsmål som hvad det kræver at være en god kollega – og borger i et samfund.

Gennem projekterne får du viden om og erfaring med de forskellige fag under fagretningen så du er godt rustet til din videre uddannelse – og så du kan forstå og arbejde sammen med andre typer håndværkere når du kommer ud på byggepladserne.

Dine lærere vil løbende hjælpe dig med at vurdere dine styrker og talenter inden for fagene. Og om du har behov for ekstra udfordringer eller mere hjælp for at blive dygtigere. Så er du klar til din videre uddannelse og din fremtid inden for moderne byggeri.

Fagretningen "El, byggeri og energi" ligger inden for hovedområdet "Teknologi, byggeri og transport". Når du har gennemført fagretningen kan du vælge frit mellem alle TECHCOLLEGEs uddannelser, men fagretningen retter sig især mod uddannelserne:

ElektrikerVvs-energiTømrerBygningsmalerMurer, KompositoperatørElektronik- og svagstrøm, Automatik og procesIndustrioperatørEjendomsservicetekniker, Serviceassistent
Anlægsstruktør, bygningsstruktør og brolægger

 

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Åbent Hus

Besøg alle vores uddannelser den 16. november kl. 10-13

Stort projekt for over 200 GF1-elever

GF1-elever skabte og solgte produkter til fordel for Din Nødhjælp

Seneste nyt

Mestre, kolleger, familie og venner fejrede Young Chef-vindere