Tilmeldingsside til Åbent Hus 2020

 

Åbent Hus på alle vores adresser

Vi holder Åbent Hus på interesserede lørdag den 14. november 10 – 13 på alle vores uddannelser. Værkstederne er åbne, og du vil kunne stille spørgsmål til elever, lærere og vejledere.

Af hensyn til vores beredskab i forhold til corona, vil vi gerne have at du tilmelder dig herunder. Det vil også gøre det muligt for os at kontakte dig, hvis udviklingen i corona-smitte tvinger os til at aflyse.

Du er velkommen til at besøge flere områder i løbet af dagen. Du skal blot udfylde formularen flere gange, hvis du vil besøge flere afdelinger.

Du er selvfølgelig også velkommen til at møde op uden tilmelding, men så kan vi ikke garantere dig, at du kan komme ind uden ventetid.

Covid-19-forholdsregler

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og tager alle forholdsregler i forbindelse med Åbent Hus.

Det betyder blandt andet, at du skal melde dig til arrangementet for at være sikker på, at du kan komme ind og se den uddannelse, du er interesseret i, da vi kun lukker et begrænset antal besøgende ind ad gangen.

Der vil desuden være sprit ved alle indgange og på centrale placeringer, vi giver ikke hånd og vi holder afstand.

Når du udfylder formularen gemmer TECHCOLLEGE dine oplysninger til og med den 14. november 2020, så vi kan kontakte dig, hvis det er nødvendigt i forhold til afholdelse af Åbent Hus-arrangementet.

TECHCOLLEGEs uddannelsesguider udsender også et forældrenyhedsbrev 5-10 gange om året for forældre, der har teenagere, som måske har lyst til at starte på TECHCOLLEGE. Læs mere om nyhedsbrevet og tilmeld dig på forældresiden.