Praktisk information

 

Hvis du er tilmeldt en af vores uddannelser på Øster Uttrup Vej, er det en god idé at læse med her for at få styr på alt det praktiske, inden du starter.

Mad, drikkevarer og rygning

Kantine N holder til på Øster Uttrup Vej, og her kan du købe morgenmad, frokost, kage om eftermiddagen samt kolde og varme drikkevarer. Du har altid mulighed for at få en sandwich, mixe din egen salat eller spise dig mæt i lune og varme retter, der varierer mellem fedtfattig mad og "sovs og kartofler".


Kantine N holder åbent hver dag.

Mandag-torsdag: Kl. 7.30-10.30 og kl. 11.15-14.00

Fredag: Kl. 7.30-10.30 og kl. 11.15-13.00

 

Det er ikke muligt at betale med kontanter i kantinen. Du kan betale med Mobilepay, Dankort eller indsætte penge på dit sutdiekort og så betale med det. Du er også velkommen til at spise din egen medbragte mad i kantinen.

undefined

Det er ikke tilladt at ryge på skolens område, hverken inde eller ude. Dette gælder også ved brug af elektroniske cigaretter.

Busser

Buslinje nr. 18 kører lige til døren, og du kan stå af og på ved stoppestedet 'Tech College'. Bus nr. 17 går cirka 400 meter fra skolen. 

Du kan se busplaner her.

Vejledning

Har du spørgsmål i forbindelse med din uddannelse, er du altid velkommen til at kontakte en uddannelses- og erhvervsvejleder.

Hjælp til personlige problemer

Hvis du har personlige problemer under din uddannelse på TECHCOLLEGE, har du mulighed for at tale med elevcoachen på Øster Uttrup Vej. 

Vi tilbyder også psykologisk rådgivning til de af vores elever, der måtte have brug for det. Er du en af dem, kan du kontakte psykologen, Jette Kamradt direkte på: jvk-kultur@aalborg.dk eller tlf: 25266214

 

Sund Ung

Kunne du tænke dig en fortrolig snak om din sundhed, eller har du spørgsmål om fx. vægt, krop, selvværd, rygning, sex, mobning, relationer, stress eller alkohol? 

Så er Sund Ung måske noget for dig. 

Her kan du få en samtale med en fagperson, og det er helt op til dig, hvad samtalen skal handle om. Du bliver altid mødt med åbenhed og respekt, og ingen emner er for små til at tale om. Sundhedsplejerske Dianna Andersen kommer hver anden tirsdag (lige uger) på Øster Uttrup Vej 1 kl. 8-14.
Kontakt Dianna på sms 3199 0795, hvis du vil lave en aftale eller kig ind, når hun er på skolen.