Food

 

TECHCOLLEGE er en af Danmarks største erhvervsskoler inden for hotel-, restaurant- og cateringindustrien. Vi uddanner kokke, gastronomer med speciale i smørrebrød og catering, ernæringsassistenter, tjenere, receptionister, bagere og gourmetslagtere. Vores uddannelser hører alle under hovedområdet "Fødevarer, jordbrug og oplevelser”, og på elevplan kan man læse vores undervisningsplaner.

 

Livet på skolen

På Food er der styr på tingene, fagligheden og fællesskabet er i top, og der er en god stemning mellem elever og lærere. Vi gør meget ud af at skabe et miljø, som gør vores elever klar til virkelighedens verden. Derfor har vi også professionelle undervisningskøkkener, en intern restaurant og ditto butik, et bageri og slagterilokaler, som alle er indrettet med moderne udstyr til fremstilling, tilberedning, salg og servering af fødevarer.

 

En del af TECHCOLLEGE 

Food-afdelingen er en del af TECHCOLLEGE som åbnede for mere end 200 år siden, og i dag er en af Danmarks største erhvervsskoler. Skolen har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag

Vil du vide mere om Food-afdelingen?

Pia Mossing Thomsen
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Gastronom
Tjener
Ernæringsassistent
Gourmetslagter
Bager og konditor
Receptionist
Mad og oplevelser
RKV/EUV
Data og kommunikation
Tanja Holland Hattel
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Træffes man-tirs + tors-fre kl. 8-12
Receptionist
Tjener
Gastronom
Bager og konditor
Gourmetslagter
Mad og oplevelser
Ernæringsassistent

Gourmetgrise til gourmetslagterne

Hvad får man, hvis man blander gammel dansk landrace med duroc-racen? En gourmetgris! Det er i hvert fald håbet med et forsøg, som to af vores uddannelser samarbejder om. I landbrugsuddannelsens svinestald er gourmetgrisen avlet - nu bliver det skåret i lækre stykker på gourmetslagternes arbejdsborde.