Style & Wellness + Dental

 

Style & Wellness

Style & Wellness er en verden af trends, stil, skønhed og velvære – af den professionelle slags. Vi uddanner kosmetikere og frisører. På Dental-afdelingen uddanner vi tandklinikassistenter. Alle vores uddannelser er statsanerkendte erhvervsuddannelser, og de hører under hovedområdet ”Omsorg, sundhed og pædagogik”. Vores undervisningsplaner beskriver uddannelserne i detaljer.

Har du lyst til at være kunde hos vores elever, kan du bestille kosmetiske behandlinger, klip, farve og meget mere til favorable priser.

 

Style & Wellness-afdelingen er udrustet som moderne frisørsaloner og skønhedsklinikker

Style & Wellness råder over en ny og topmoderne skolebygning beliggende på Rørdalsvej 10 i Aalborg (sammen med Dental-afdelingen). Vores skole er udstyret som moderne frisørsaloner og skønhedsklinikker med bl.a. spa og manicurelokale. Det betyder, at eleverne kan øve sig i omgivelser, der matcher branchens virkelighed. Samtidig gør vores faglærere meget ud af at holde sig up to date med de nyeste internationale trends og tendenser.

Der er adgangsbegrænsning på både kosmetiker- og frisøruddannelsen, og det kræver en indsats at finde en læreplads både inden for kosmetiker- og frisørfaget. Derfor er skolens elever målrettede og dedikerede. Det præger miljøet på skolen, hvor vi går meget op i vores fag, deltager i faglige konkurrencer og har et frivilligt træningshold for ekstra ambitiøse frisørelever.

Dental-afdelingen er en moderne skole med det nyeste udstyr

Afdelingen råder over en ny og topmoderne skolebygning beliggende på Rørdalsvej 10 i Aalborg (sammen med frisør- og kosmetikerafdelingen). Her er træningsfaciliteterne indrettet med det nyeste udstyr, så eleverne kan øve sig i omgivelser, der matcher en fuldt funktionsdygtig tandlægeklinik. Man kan begynde på vores uddannelse efter ni års skolegang. Mange af vores elever er mellem 18 og 25 år, modne og meget målrettede. Det præger miljøet på skolen, hvor vi går op i vores fag med den omhyggelighed og omsorg, som kræves for at arbejde med patienter.

En del af TECHCOLLEGE 

Afdelingerne er en del af TECHCOLLEGE, som blev etableret for over 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen har afdelinger på seks adresser i Aalborg, én i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag

 

Vil du vide mere?

Emil Espensgaard
Kontorelev
Gitte Christensen
Uddannelsessekretær
Mette Bro
Uddannelsessekretær
Mette Dahl Sørensen
Uddannelsessekretær
Mona Søndergaard Jeppesen
Uddannelsessekretær
Susanne Kjærsgaard Petersen
Uddannelsessekretær