Metal

 

Afdelingen på Sigrid Undsets Vej i Aalborg Øst uddanner smede, industriteknikere, teknisk designere, CNC-teknikere og produktører til den moderne metalindustri. Vores uddannelser er alle erhvervsuddannelser som hører under hovedområdet ”Teknologi, byggeri og transport”. En særlig hybriduddannelse er EUX-linjen, som kombinerer en håndværksuddannelse med gymnasiefag. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk.

Vi tilbyder også relevante efter- og videreuddannelseskurser til fagfolk. Udvalget er bredt, for vi råder over nogle af landets dygtigste faglærere og har samtidig værktøj, maskiner og udstyr af høj kaliber. Hos os kan du få individuelt tilpasset undervisning i åbent værksted inden for smedeteknik, svejsning, CAD, CAM, CNC, konventionel drejning og fræsning, måleteknik, tegningsforståelse, certificering, kvalitet m.m.

Vi tilbyder også en modulopbygget uddannelse til National svejsekoordinator.

God stemning og en fri tone på skolen

Her på skolen hersker der en god stemning og en fri tone mellem elever og lærere. På metalafdelingen er der plads til alle – og alle lærer at begå sig i et værksted og agere som man gør på en moderne arbejdsplads. Vores bygning er fra 2000 og ligger i Aalborg Øst. Her er lys og luft og rart at være. Eleverne lærer at betjene vores højteknologiske maskiner og værktøj som matcher den hverdag eleverne møder i branchen. Ekstra engagerede og dygtige elever deltager ofte i DM i Skills, godt bakket op af deres mestre, lærere og kammerater.

Få mere at vide om uddannelserne

Du er velkommen til at kontakte os:
Flemming Klitgaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder