Praktisk information

Skal du starte som elev på TECHCOLLEGE på Sigrid Undsets Vej? Så gør dig selv en tjeneste og læs med her på siden.

Mad, drikkevarer og rygning på Sigrid Undsets Vej

I løbet af en skoledag får du helt sikkert brug for noget at spise. På skolen har vi en kantine, hvor du kan købe alt fra morgenmad, frokost, eftermiddagskage til kolde og varme drikkevarer.


Kantinen har åbent:

7.30 – 8.30

9.30 – 10.15

11.30 – 12.10

Kontanter kan ikke bruges i kantinen, men du kan betale med Mobilepay, Dankort eller sætte penge ind på dit studiekort og betale med det.

undefined

Har du allerede smurt en madpakke hjemmefra? Så kan du selvfølgelig også nyde den i kantineområdet.

Ryger du? Så skal du vide, at det ikke er tilladt at ryge på skolens område, og det gælder både ude og inde. E-cigaretter er også omfattet af forbuddet.

Busser til og fra Sigrid Undsets Vej

Er du afhængig af offentlig transport for at komme i skole, så kører buslinjerne 2, 5, 6 og 12 lige til døren.

Se busplanerne her.

Ungdomskort og transport

Så længe du ikke har en læreplads, kan du få støtte til befordring – dvs. støtte til transport. Du kan søge om bus/togkort (”Ungdomskort”) eller kilometerpenge.

16-19 årige kan dog altid få et Ungdomskort. Prisen på Ungdomskort er højere for elever med en uddannelsesaftale eller læreplads.

Ungdomskort er et personligt periodekort, der giver dig ret til at rejse mellem din skole og din bopæl. Derudover kan du køre med offentlig transport i hele dit eget takstområde – bor du for eksempel i Aalborg, kan du køre frit i hele Nordjylland. Ungdomskort giver dig også andre fordele – læs mere på www.ungdomskort.dk.

På www.ungdomskort.dk kan du også søge om kilometerpenge. Her kan du også læse mere om, hvornår du kan søge, og hvor meget du kan få i støtte.

Du kan få hjælp til både Ungdomskort og kilometerpenge på SU-kontoret.