Studiestart på Landbrug, dyr, planter og natur - EUX

 

Siden er under opdatering

Du hører fra os!

Er du meldt til EUX-fagretningen Landbrug, dyr, planter og natur, så hold øje med din e-boks. Vi skrev til alle den 27. marts. Kan du ikke finde brevet fra os i din e-boks, er det vigtigt at du kontakter os på mail@techcollege.dk

Informationsaften

Vi holder en informationsaften for alle nye EUX-elever på TECHCOLLEGE. Der er mødepligt, så reserver tidspunktet med det samme: 

onsdag den 6. maj kl. 17.00 - 18.30
på Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg

Tag gerne dine forældre eller din kæreste med til informationsaftenen. Vi vi tale om hvordan EUX er bygget op og tale helt praktisk om hvordan den første tid kommer til at forløbe. Fx vil vi tale om hvilket tøj og sko, du skal købe, og hvad du ikke behøver. Vi taler også om SU, befordring og skolens ordensregler. Studievejlederen kommer, så du kan stille spørgsmål, og vi taler også om SPS, så du kender dine muligheder for støtte, hvis du har brug for noget. 

Undervisning på to adresser

Som EUX-elev på Landbrug, dyr, planter og natur får du undervisning på to forskellige adresser nemlig Struervej og Øster Uttrup Vej. Det er stadig den samme skole, så reglerne er de sammen, men mødetider og kantinens åbnningstider varierer lidt. Læs mere om adresserne nedenunder.