Studiestart på Mad og oplevelser - EUX

 

Siden er under opdatering

Du hører fra os!

Er du meldt til denne EUX-fagretning har vi skrevet til din e-boks og bekræftet til din tilmelding. Du skal have modtaget vores brev i løbet af uge 13. Hørte du ikke noget, kan der være gået noget galt - så skriv til os på mail@techcollege.dk.

Informationsaften

Vi holder en informationsaften for alle EUX-elever på Mad og oplevelser + de andre EUX-fagretninger på TECHCOLLEGE. Det bliver: 

onsdag den 6. maj kl. 17.00 - 18.30
på Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg

Tag gerne dine forældre eller din kæreste med til informationsaftenen. Vi vi tale om hvordan EUX er bygget op og tale helt praktisk om hvordan den første tid kommer til at forløbe. Fx vil vi tale om hvilket tøj og sko, du skal købe, og hvad du ikke behøver. Vi taler også om SU, befordring og skolens ordensregler. Studievejlederen kommer og vi taler også om SPS, så du kender dine muligheder for støtte, hvis du har brug for noget. 

Undervisning på to adresser

Som EUX-elev på Mad og oplevelser skal du have undervisning på to forskellige adresser på TECHCOLLEGE. Rørdalsvej, hvor vores køkkener ligger, og Øster Uttrup Vej, hvor vores EUX-klasselokaler ligger. Begge adresser hører stadig til den samme skole, så reglerne vil være de samme, men mødetider og kantinens åbnningstider varierer lidt. Læs mere om adresserne herunder.