Søg

Frokost og forlystelser i Fårup

Trods mørke skyer og let regn på vej mod Fårup Sommerland havde elever og lærere fra Food College Aalborg fredag d. 30. august en hyggelig og sjov dag i forlystelsernes tegn, hvor det holdt op med at regne, da sommerlandet åbnede dørene kl. 10:00.

Lidt over 80 elever samt 6 lærere og en elevcoach deltog på denne sociale dag til Fårup Sommerland, hvor eleverne fik prøvet kræfter med alle forlystelserne, og nogle endda helt op til 12 gange i samme forlystelse.

På trods af at regnen udeblev tog det dog lidt tid før varmen brød igennem skyerne, dog hjalp det, da grillen blev startet op og eleverne velvilligt stod klar til at hjælpe til med at grille de medbragte og hjemmelavede grillpølser, kyllingespyd samt marineret kyllingefilletter. Eleverne havde også lavet lækkert tilbehør i form af kold kartoffelsalat, salat, dressing samt lækkert brød. Til at pleje den søde tand havde eleverne til turen bagt lækre muffins som blev fortæret med stor appetit fra både eleverne og lærernes side.

Tech College-elever i Fårup Sommerland 2013

Efter en god lang frokost fortsatte elever og lærere i fællesskab med at prøve de forskellige rutschebaner indtil der kl. 17:00 var afgang tilbage til Aalborg, hvor dagen sluttede som den startede med mørke skyer og let regn på turen tilbage til Aalborg. Så man må sige at tørvejret var på vores side denne dag.