Søg

Resort med resonans

Den 3.-6. juli 2013 var der Nibe Festival i Skalskoven. Ca. 60 elever og 20 medarbejdere fra Tech College Aalborg var for fjerde år i træk med på vores egen camp – College Camp Resort. Her kan festivalgæster købe en teltplads og blive opvartet i stor stil af elever og medarbejdere. Konceptet har været en overvældende succes lige fra starten. I år var ingen undtagelse.

I telt nr. 18 er der fuld tilslutning:

”Det er det fedeste,” erklærer Emma fra Suldrup. ”Der er ingen andre steder på Nibe Festival, hvor det er bedre. Her står teltene slået op, der er lækker morgenmad og rene baderum og toiletter.”

Og rygter om den høje standard har trukket nye til: Maria i telt 18 er med for første gang.

”Jeg kendte nogle, der havde været her og fortalte om, hvor lækkert der var. Så her måtte jeg simpelthen bo.”

Nibe Festival College Camp Resort

 

Stemningen var høj ved telt nr. 18.

– Idéen bag campen er at vise skolens uddannelser frem på en anderledes måde. Kokkeeleverne laver fx lækker brunchbuffet til gæsterne – eller roomservice til teltene – frisøreleverne sætter hår, tømrereleverne har bygget inventaret på campen, elektrikereleverne har sørget for strøm i alle telte osv.  Og så hopper og springer vi alle i øvrigt for gæsterne, forklarer Helle Rubien. Hun er entusiastisk tovholder på projektet og ansat i skolens marketingafdeling.

Nattevagt Nibe Festival Gymnasieelever

 

På College Camp Resort kan alt lade sig gøre. Det er mottoet. Ergo kan man også have nattevagt, smile og gøre rent på én gang.

Men camp-konceptet ”vender også indad”. De fire festivaldage og alle forberedelserne dertil er alle tiders mulighed for, at elever og medarbejdere kan knytte bånd på tværs af fagområder.

”Her er et godt samarbejde, og man lærer hurtigt de andre fra andre colleger at kende,” fortæller Mathias fra Food College Aalborg, der for første gang er en del af campens crew. ”Det vil jeg gerne gøre igen.”

Toni har været i gang med tømreruddannelsen, men begynder efter sommerferien på HTX. ”Det er utroligt dejligt at arbejde sammen her, og jeg har det er sjovt både i køkkenet og i receptionen. Men det er hårdt for stemmen. Jeg skråler alt for meget med på musikken i campen.”

Den store indsats fra campens crew har gjort indtryk på gæsterne. Janni fra Aalborg er veteran, for hun er gæst på campen for fjerde år i træk. 

”Her er hyggeligt. Teltene er stillet op, og toiletterne er rene. Det eneste, vi skal tænke på, er at drikke.”

”Her er god service. Campens crew fjerner vores affald, og de tænder vores cigaretter,” tilføjer Rasmus fra Aars. Han er også en af veteranerne på campen.

 

ANR’s radioværter Anne og Skovmand besøgte College Camp Resort 2013 og var svært begejstrede. Hør dem her.

Nibe Festivals egen online-avis ”Magasvinet” dækkede vores Bezzerwizzerturnering. Du kan læse deres artikel her.

Se masser af billeder fra College Camp Resort 2013 på Facebook – klik her.

Find mere info om campen her.

Crew Nibe Festival College Camp Resort 2013

Dagen før det går løs, holder vi infomøde for alle medhjælpere. Her liner alle op efter størrelse. Og så er det lige meget, om man er kokkeelev, lærer, frisørelev eller kommunikationsmedarbejder.

Det sagde gæsterne om vores camp i 2013:

Kære ALLE frivillige på CCR, tusind tak for en fed, fed oplevelse. At overleve en festival er ingen sag, når man bor her hos jer. Brunchen er så meget alle pengene værd :-) Tak for rene toiletter og varmt vand!! Tak for smil og super service!! Jeg kommer igen.

Mange tak for en fed camp! Og en fed festival, som bare lige blev det bedre med strøm i teltene og brunch hver morgen. Vi glæder os til næste år!

I har været awesome! Tak for en awesome camp med awesome mennesker og awesome stemning!! I er ren awesomeness!!

Fuck, de har kok! (sagt af forbipasserende)

Vi takker for en fantastisk festival! College Camp Resort har været fantastisk. Vi ses i 2014 :-)

Det har været super hyggeligt – personlig camp uden for mange mennesker.

Det har bare været et stort 5-tal! :-)

Tak til Hennings dejlige kaffebar.

Helt super som ALTID!

Maden er den bedste.

Fed, fed, fed camp!!!

Toiletforholdene er de bedste på festivalen. God mad, god service!

Alle har været utrolig flinke og hjælpsomme. Vender helt klart tilbage.

Det er jo ren luksus. Jeg kommer igen!

En rose: god ro og orden i lejren. Også om natten! Og så en detalje: Det kunne være rart at kunne forudbestille et telt. Det er fjerde år, vi ligger her, så evt. en chance til ”stamkunder”. Ellers tak for i år, super initiativ! :-)