Søg

Progeria-piger til workshop

Style & Wellness College havde mandag besøg fra det internationale progeriatræf der holdes i Rebild. En god håndfuld piger med progeria kom sammen med deres mødre og søstre – og mødre og søstre til drengene på træffet.

Workshops for mødre og døtre
Lærere fra Style & Wellness College holdt workshops om håndmassage og ansigtsbehandling med pigerne der deltog ivrigt. I det hele taget nød både mødre og døtre oplevelsen. Det er arrangørerne af progeriatræffet i Rebild der har kontaktet Style & Wellness College for at høre om vi ville være med til at give pigerne fra træffet en oplevelse. Og det bidrag ville vi gerne yde til den gode sag.

Sjælden børnesygdom
Det er første gang det årlige progeriatræf holdes i Danmark, og det sker på initiativ af den 16-årige Jesper Sørensen hvis sygdom og liv bl.a. er kendt fra tv-dokumentaren ”Drengen i den gamle krop” fra 2008.
Progeria er en sygdom der får børns kroppe til at ældes otte gange hurtigere end normalt. Ifølge Wikipedia rammer Sygdommen kun ca. 1 ud af 4 millioner børn – Jesper Sørensen er den eneste i Skandinavien med progeria.