Søg

Stor event for over 1.500 nye elever

På mandag starter over 1.500 nye elever deres uddannelse på Tech Colleges forskellige adresser i Aalborg og Nørresundby. Allerede torsdag morgen samles de alle på arealerne omkring campus på Øster Uttrup Vej til en kæmpe ryste-sammen-event ved navn Tech Challenge 2014.

Kickstarter elevernes sociale liv
Tech Challenge 2014 handler om at kickstarte elevernes sociale liv. Give dem nogle fælles oplevelser. Lade dem grine med og af hinanden i en række små, sjove og udfordrende konkurrencer. Det handler om at bygge lagkager, gå på gåski, samle en vandlås, gummistøvlekast, huskespil, banke søm i og meget, meget mere.

Studierelevante informationer
På dagen er der også en række informationsboder hvor eleverne kan høre om f.eks. praktik i udlandet, SU og andre studierelevante emner. Aalborg kommune kommer også med deres sundhedsstand som sætter fokus på rygning, sex og sundhed.

Finale med standup komiker
Eleverne deltager klassevis sammen med deres lærer. Så dels vil dagen afsløre hvilken klasse der er den skarpeste, sjoveste, hurtigste, mest sociale eller bedst samarbejdende på hele årgangen.
Tech Challenge slutter med en sandwich, kåring af vinderne og underholdning af en af Danmarks sjoveste standup-komikere. Det er andet år i træk Tech College Aalborg arrangerer en eventdag for hele årgangen af nye elever. Billedet ovenfor er fra 2013.