Søg

Sundhedscertifikat til Uddannelses-kontoret

Uddannelseskontoret ved Tech College Aalborg er kort før sommerferien blevet sundhedscertificeret for sit arbejde med unges kost, motion og trivsel.

Kost motion og trivsel på dagsordenen
Kort fortalt handler det om, at vi har ønsket at sætte kost, motion og trivsel på dagsordenen for vore unge, og dette har vi så fået nogle redskaber til via denne certificering”, fortæller konsulent og vejleder Eva Melchior Jensen fra Uddannelseskontoret.

Sund morgenmad og motion
Uddannelseskontoret arbejder med Ungeindsatsen, som er et samarbejde mellem Aalborg Kommune og Jobcentret om aktivering af unge med henblik på at få en uddannelse. Og en del af det arbejde kan også være at hjælpe de unge med at få en sundere livsstil. Det øger chancen for at gennemføre en uddannelse. Derfor starter de unge dagen med en sund morgenmad, og i de vejledende samtaler uddannelseskontoret har med de unge, indgår også emner som hvordan man spiser sundt, får sovet ordentligt og får bevæget sig. Mentorerne kan også holde samtale de unge, mens de går en tur i stedet for at sidde stille på et kontor.

Det er Dansk Firmaidrætsforbund der sundhedscertificerer virksomheder for deres sundhedsfremmende indsats for medarbejdere – og elever.

Du kan læse mere om Uddannelseskontorets arbejde her.

Some description

Uddannelseskontoret har bl.a. haft de unge med på en aktivitetsdag i DGI-huset, som også handlede om motion.