Søg

Tech College Aalborg laver luksus til Nibe Festivals gæster

For femte år i træk bygger og driver elever og ansatte fra Tech College Aalborg en luksuscamp på Nibe Festival.

Beviser for elevernes kompetencer
På campen, der hedder ”College Camp Resort”, nyder festivalgæsterne godt af de mange forskellige kompetencer eleverne fra Tech College Aalborg får på deres uddannelse: Tømrer-, smede- og malerelever har bygget møbler, trappe, reception og meget mere. Kokkeelever sørger for stor, lækker brunchbuffet hver morgen, vvs-elever har sørget for vand og varme bade, frisørelever tilbyder at ordne gæsternes hår, og elektrikerelever har trukket kabler, så alle 40 telte på College Camp Resort har strøm. Og meget mere.

Levende og håndgribelig reklame
College Camp Resort er en levende og anderledes måde at vise skolen og uddannelserne frem. Der bliver også afholdt sjove aktiviteter for gæsterne. F.eks. markerer vi at hele bageruddannelsen igen kan tages på Tech College Aalborg, ved at afholde lagkagekonkurrence. Og da campen er bemandet af ansatte og elever, har gæsterne rig mulighed for at spørge om uddannelserne og høre om livet på skolen.

Luksus til den magelige festivalgænger
College Camp Resort er en luksusoplevelse af en festival: Ordentlige telte med god plads omkring. Lækker brunch, varme bade – i år er der endda indrettet et hotel med 10 dobbeltværelser i et stort festivaltelt. Her er senge, rene lagener og anden luksus til den magelige festivalgænger. Og i det hele taget bliver gæsterne serviceret med levende blomster, aktiviteter og andet godt i den lille uge, Nibe Festival varer.

75 elever og ansatte
Der er plads til mellem 160 og 180 gæster på College Camp Resort, og der er 75 ansatte og elever fra Tech College Aalborgs mange forskellige uddannelser, som sørger godt for dem i den lille uge, Nibe Festival varer.