Søg

Magnus har fundet meningen med matematikken

EUX-tømrerelev Magnus Andersen har netop modtaget et flot 12-tal for sit tag-projekt på grundforløbet på Construction College Aalborg. Høje karakterer har ellers ikke været stilen for Magnus i folkeskolen. Da han gik på Filstedvejens skole og færdiggjorde sin folkeskole, var karaterene ikke nær så høje: ”Jeg fik mest 2 og 4 i folkeskolen”, fortæller Magnus som forklarer at det er en helt anden side af sig selv han oplever på EUX: ”Nu har jeg lyst til at gå i skole. Jeg er sikker på at jeg har fundet den uddannelse som er den helt rigtige for mig”.

Ikke i tvivl
Magnus startede på EUX-tømrer-uddannelsen i august 2013. Uddannelsen består dels af fag på gymnasieniveau og dels af tømrerfag. Han havde hørt om uddannelsen fra en kammerat der startede året før, og han var ikke i tvivl om at det var den uddannelse han skulle vælge – og han har ikke fortrudt. Med et gennemsnit på 9,6 i gymnasiefagene og et 12- tal på tømreropgaven går det da også helt godt.

Starter på læreplads
Magnus får ikke lov til at hvile på laurbærrene. Allerede på mandag starter han i lære hos Tømrer og snedkerfirmaet Poul Mortensen i Aalborg. Det bliver kun til én uges ferie denne sommer, og den tilbringer han, velfortjent, på Nibe Festival.