Søg

20 af regionens dygtigste lærlinge

Intet mindre end 20 elever fra Tech College Aalborg stiller op til Danmarksmesterskabet ”DM i Skills” i januar 2015. Der er nemlig i alt 20 elever der har vundet regions- og skolemesterskaber eller er udpeget som potentielle vindere af et Danmarksmesterskab. I 2014 vandt Tech College Aalborg fire DM-titler. Et antal gerne skulle stige med de mange elever, der stiller op til DM i Skills 2015.

Rekordmange nordjyske talenter

Det er første gang, Tech College Aalborg sender så mange elever afsted. Et tegn på at der er mange talentfulde elever i Aalborgområdet og Nordjylland. Talentfulde unge mennesker som med den rette træning kan nå virkelig langt inden for deres fag. Det ses også ved, at der ved svendeprøven i år er uddelt udmærkelser, medaljer og priser til flere elever på forskellige fag.

20 dygtige elever

DM i Skills er Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser. Her kæmper unge der er i gang med en erhvervsuddannelse, om at blive de bedste inden for deres fag. DM i Skills blev afholdt første gang i 2011 og holdes en gang om året i januar. Mere end 30 fag er med til DM i Skills 2015. De 20 elever fra Tech College Aalborg er fordelt på 17 forskellige fag.

De 20 elever er personvognsmekaniker Samuel Christiansen, Holmens Auto, Svenstrup; murer Kristian Rask Lindstrøm, Henriksen og Madsen, Løgstør; bygningsmaler Daniel Fernandez, Carsten Sørensen A/S, Aalborg; vvs’er Mads Esbjørn, Bravida, Aalborg; detailslagter Mikkel Dahlberg Toft Jensen, Slagter Bay, Hjørring; detailslagter Annika Gunneklev, Slagter Ole, Nørresundby; cater Kathrine Mørch Jensen, Café bord 1, Aalborg; smørrebrødsjomfru Karina Andersen Hansen, Byens smørrebrød, Sønderborg; gastronom Dennis Birch, Restaurant Tabu, Aalborg; bager Tilde Hansen, Højene Bageri, Hjørring; tjener Aksel Nielsen, Mortens Kro, Aalborg; mediegrafiker Kasper Møller, Conexia+PR, Aalborg; grafisk tekniker Emil Christiansen, Strandbygaard Grafisk, Skjern; industritekniker Martin Pedersen, CemRed, Brønderslev; smed Sebastian Lassen, Bladt Industries, Aalborg; frisør Ditte Nørgaard Jakobsen, Hos Bundgaard, Hjørring; frisør Rie Bjerre, Br. Seidelinsgades Frisør, Hjørring; kosmetiker Søsser Kathrine Klit, grundforløb; kosmetiker Tania Johansen, grundforløb og automatiktekniker Mikael Bilgaard, Brønderslev Elektro, Aalborg.

Tre januardage i København

DM i Skills 2015 afholdes den 8.-10. januar i Bella Center i København og samler erhvervsskoler og unge fra hele landet som mødes, dyster og viser deres arbejde frem for de besøgende. En række af vinderne fra DM i Skills 2015 har oven i købet chancen for at komme med til WorldSkills i Brasilien til sommer.
Se mere om Tech College Aalborg skills-deltagere her og læs mere om DM i Skills på www.skillsdenmark.dk.