Søg

Kan vi udvikle ny teknologi til ældre?

Onsdag den 17. og torsdag den 18. september samles 200 elever fra Tech College Aalborg, HTX og SOSU Nord på Tech College Aalborg til nKNOWation – to spændende dage med innovation på tværs af uddannelser og institutioner.

Temaet for året nKNOWation er: Hvordan skabes fremtidens bolig og teknologier så borgeren kan blive længst muligt i eget hjem?

nKNOWation 2014 starter med en videotale af Christine Antorini hvorefter der er et par korte oplæg, og så sendes deltagerne ud i mindre grupper hvor de skal være innovative omkring problemstillingen. I løbet af dagen får de besøg af forskellige eksperter, bl.a. et par friske pensionister, en dame som er døvblind og en iværksætter, de kan sparre med omkring deres koncepter. SOSU Nords Future Lab kommer med et udpluk af deres teknologier så vi kan se eksempler på velfærdsteknologi, og der bliver mulighed for at se en Tesla.

Some description

Torsdag kommer dommerpanelet, hører elevernes koncepter og udvælger tre vindere som bliver præmieret og får taget billeder.

Det bliver to forrygende dage med højt humør, højt tempo og en masse engagerede elever - vi glæder os helt vildt til det går løs.

Følg nKNOWation på Facebook

Some description