Søg

Markant deltagelse ved Study Aalborg Event

2100 elever fra Tech College Aalborg og Aalborg Tekniske Gymnasium fyldte meget af billedet på Study Aalborg Event i Østre Anlæg, Karolinelund og Nordkraft. Både fordi de udgjorde næsten halvdelen af deltagerne, og fordi de formåede at gøre sig gældende med godt humør, aktiv deltagelse og resultater.

Dominerede stafetløbet
På de officielle resultatlister kan man se at stafetløbet rundt i Østre Anlæg blev domineret af vores elever. Først besatte hold fra Aalborg Tekniske Gymnasium både 3.- og 4.-pladsen i drengeløbet. Derefter vandt Susanne og Christina fra Dental College pigernes stafetløb til trods for at de kun var 2 løbere på holdet – de øvrige hold var hver fire – så de måtte løbe dobbelt så tit. Dagens sidste stafetløb var for hold blandet af piger og drenge, og her tog Aalborg Tekniske Gymnasium både 1.- og 3.-pladsen.

Vores egen aktivitet
Allerede fra morgenstunden vrimlede Østre Anlæg med aktive elever i genkendelige koksgrå Tech College- og Aalborg Tekniske Gymnasium-t-shirts. Alle vores elever var nemlig sendt ud for at besvare spørgsmål, måle og gætte sig frem gennem Østre Anlæg. Der blev gået trillebør, der blev målt, der blev regnet og der blev klatret. Denne konkurrence blev vundet af et hold fra Agri College der vandt en middag på Søgaards Bryghus for hele klassen, i tæt konkurrence med et af gymnasiets hold. I det hele taget markerede eleverne fra Agri og HTX sig stærkt i denne konkurrence.

Alt i alt havde elever og lærere en hyggelig dag. Vejret var perfekt til arrangementet, og stemningen var god hele dagen. Se flere billeder på Facebook.

Some description