Søg

Tech Challenge 2015

Fredag den 28. august mødte 1300 nye grundforløbselever ind til en dag fuld af fysiske og mentale udfordringer ved skolens årlige studiestartsdag, Tech Challenge. Skolens lærere og administrative medarbejdere stod klar med konkurrencer i alt fra toiletrullestabling, hulahop, logikopgaver og gæt en duft til gummistøvlekast, vandflaskebowling og værktøjsnavngivning.

Der var også opstillet informationsboder, hvor medarbejdere fra skolen fortalte eleverne om fx SU-kontoret, praktik i udlandet, arbejdsmiljø, skolehjemmet, Elevforum, praktikcenteret m.m.

Klassevis dystede eleverne sig gennem dagen, og holdet med flest point vandt frokost fra kantinen i en hel skoleuge. En sjov og hyggelig dag blev det – udendørs i et nådigt augustvejr, der flottede sig med solskin – og mange lærte både deres lærere og klassekammerater bedre at kende. Komiker Christian Fuhlendorff rundede dagen elegant af fra den udendørs scene, hvor han på humoristisk vis vendte vrangen ud på de faglige uddannelser og håndværkerkulturen. 

Se en masse billeder fra dagen i dette Facebook-album.