Søg

Arne Nielsson udfordrede elever og mestre

I den populære skønhedsbranche kræver det indimellem stålsat vilje at skaffe sig drømmelærepladsen. Sådan en vilje har Arne Nielsson, tidligere olympisk sølvvinder og tidobbelt verdensmester i kanoroning. Under overskriften ”viljen til sejr” satte han 19. maj tankerne i gang hos elever og mestre på kosmetiker-, frisør- og tandklinikassistent-uddannelserne.

Med humor, nærvær og stor indlevelse gav Arne Nielsson de 200 fremmødte et spændende indblik i ”Coping – værktøjer til at blive stærkere og bedre på jobbet og i privatlivet”. Især fik den kendte sportsmand stor ros for sin evne til konstant at relatere sit foredrag til det oplæringsforløb, som elever og mestre involverer hinanden i.

undefined 

Før Arne Nielsson gik på, sørgede Food Colleges kokkeelever for, at ingens maver rumlede. Eleverne bød bl.a. på helstegte kalvekøller med spændende salater og marinader, hertil rustikke, grove brød, og Sarah Bernardkage til kaffen.

Under middagen fortalte praktikcenterchef Per Kristensen og uddannelseschef Carl-Otto Borup om mulighederne for at uddanne elever, og hvordan skolen kan hjælpe med at finde et godt match mellem elev og virksomhed. Og så var der selvfølgelig tid til vigtig mingling.

Elever og mestre mingler og skaber kontakt på Style & Wellness College Aalborg - måske bliver det til en læreplads 

Praktikcenter Tech College Aalborg var vært ved arrangementet, som i øvrigt var støttet af AUB (Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag) og fandt sted på Style & Wellness College.

 

Tandklinikassistent-, frisør- og kosmetiker-eleverne fra Style & Wellness College Aalborg imponerede potentielle mestre

Når man som elev skal gøre et godt indtryk på en potentiel mester, gælder det om at yde sit bedste. Så eleverne havde forberedt sig til fingerspidserne: De bød mestrene velkommen, udleverede navneskilte og visitkort, viste rundt og agerede borddamer for mestrene. Mestrene var meget imponeret.

undefined

 

En vellykket aften med god stemning. 

Se flere billeder fra arrangementet på Facebook.