Legat til fire TECHCOLLEGE-elever

 
Et billede

13 elever fra TECHCOLLEGE, AMU Nordjylland og Aalborg Handelsskole modtog tirsdag et hæderslegat af fonden HTS Nordjylland (Handel, Transport og Service).

Fra TECHCOLLEGE var modtagerne Nicole Haakansson, Pernille Nielsen, Anna Hansen og Stefanie L. hver et legat på baggrund af indstillinger fra skolen.

I udvælgelsen har fonden bl.a. lagt vægt på, at eleverne igennem deres uddannelse har været fagligt dygtige. Derudover belønnes eleverne for at have bidraget positivt til det gode sammenhold og sociale miljø i klassen.

Legaterne, der alle var på 20.000 kr., blev uddelt ved en ceremoni på Aalborg Handelsskole, hvor formand for HTS fonden, Svend Pedersen, stod for overrækkelsen.

Ud over legaterne fik eleverne også diplomer og pæne ord med på vejen af repræsentanter fra deres respektive skoler. Det er ottende år i træk, at fonden uddeler hæderslegater til elever inden for uddannelser, der vedrører handel-, transport- og servicefag.

Fra AMU Nordjylland modtog Mathias Baisgaard, Tim Godtthardt, Retree Kristensen og Hans Otto Mathiasen, og fra Aalborg Handelsskole blev der givet legater til Silje Bønnelykke, Marcus Christensen, Asbjørn Jensen, Mille Christensen og Nanna Johansen.

 

Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere