ML-pris til nyudlært lastvognsmekaniker

 
Et billede

- Det er noget helt særligt at fejre og anerkende dygtige, unge mennesker. For der er ingen tvivl om, at I er dygtige og talentfulde og meget ambitiøse. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jer, der sidder her i dag, I har knoklet for at nå hertil, øvet jer igen og igen og formentlig også bandet og svovlet undervejs, for man bliver ikke bare sådan lige en talentfuld mekaniker eller smed eller industritekniker eller it-supporter fra den ene dag til den anden. Det kræver benhårdt arbejde og en kolossalt stor vilje, sagde beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsen ved lejligheden.

Flere end 240 nyuddannede svende var indstillet af deres praktikvirksomhed og uddannelsesinstitution til den ærefulde pris. De 25 svende har alle udmærket sig med et 12-tal til svendeprøven og har desuden kvalificeret sig til prisen ved at have stort faglig overblik, være kvalitets- og ansvarsbevidste og ved at være gode kammerater og kolleger på deres arbejdspladser.


Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere