DM-succes for hotel- og restaurantelever

Mandag den 7. marts havde Tech College sendt en flok særdeles dygtige elever og nogle meget spændte lærere en tur til Herning. Her var der nemlig DM for elever i hotel- og restaurationsbranchen.

Og eleverne markerede sig med rigtig flotte resultater i konkurrencerne! Vores dygtige kokkeelever vandt hygiejneprisen, mens både tjener-, cater- og receptionisteleverne vandt sølvmedaljer.

Eleverne havde arbejdet hårdt for at opnå de imponerende resultater, solidt bakket op af både mestre, faglærere og andre ansatte.

Se reaktioner på Facebook her.

Tech College-elever vandt flotte priser ved DM i Herning 2016 for kokke-, tjener-, cater- og receptionistelever

 

DM for kokkeelever 2016

Hygiejnepris
Dennis Drejer Birch – Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia
Lasse Jensen – Bryghuset Vendia

DM for tjenerelever 2016

2. plads
Helena Servillon Nielsen – Restaurant Mortens Kro
Michael Mørum Brix – Comwell Sport Rebild Bakker

DM for cater- og smørrebrødsjomfruelever 2016

2. plads
Meile Sposmanyte – skolepraktik i kantinen på Metal College
Jean Porsborg Simonsen – Meny delikatesseafdeling, Als

DM for receptionistelever 2016

2. plads
Jannick Stoffer – Radisson Blu, Papirfabrikken


Seneste nyheder

Svendeprøve hjemme fra lejligheden

03-04-2020

Torsdag var der danmarkspremiere på et helt nyt koncept på TECHCOLLEGE: virtuel svendeprøve på automatik- og procesuddannelsen. Her var blandt andet DM i Skills-vinderen til svendeprøve sammen med to skuemestre og en faglærer, der rendte rundt om et produktionsanlæg med sin mobiltelefon og filmede.

Som at være tilbage i klassen

01-04-2020

Jesper Dahl Stensbøl havde et hold elever på tømreruddannelsen, der skulle starte virtuelt på skoleforløb, og forinden var han en smule bekymret for, hvordan det skulle gå. Det gik dog over al forventning, og nu er det som at være tilbage i klasselokalet - på godt og ondt.

Ja-hat og positive briller er fundet frem

31-03-2020

Der er stor forskel på at sidde bag ved en computer og stå i et køkken. Men faglærerne på gastronom-uddannelsen har valgt at tage grydeskeen i den anden hånd og ser positivt på muligheden for at få mere digitalisering ind i undervisningen.

Vis flere