Søg

Bo gratis i Aalborg

Vil du gerne flytte hjemmefra? 

Og i gang med en uddannelse?

Du kan bo helt gratis på vores skolehjem, hvis:

  • TECHCOLLEGE er den nærmeste skole, hvor du kan tage din uddannelse
  • det tager mindst 5 kvarter at komme herhen med offentlig transport
  • og du er under 18 år

Er du over 18 år og opfylder de andre krav, kan du stadig bo på skolehjemmet – ikke gratis, men billigt.

Se vores uddannelser her.

Ring til vores flinke koordinator Ivan og find ud af, om du kan bo på skolehjem: 2526 6320

Nedenunder kan du læse alt om skolehjemmet.

Skolehjem på TECHCOLLEGE i Aalborg

Pris og krav for at bo på skolehjemmet

Click here for English version

For at være berettiget til at bo på skolehjem skal du fra din bopæl til skolen kunne dokumentere mindst 5 kvarters transporttid med offentligt transportmiddel. Endvidere skal det college, du starter på, være den nærmeste skole, hvor du kan tage den ønskede uddannelse eller det ønskede speciale.

Et værelse inkl. kost og vask koster kr. 500 pr. uge, hvis du er fyldt 18 år eller har en uddannelsesaftale OG er berettiget til at bo på skolehjemmet. Er du under 18 år og uden uddannelsesaftale, er opholdet gratis. 

Elever, der er forældre til børn under 18 år, vil mod dokumentation i form af en navne- eller dåbsattest, blive bevilget friplads.

Er du ikke skolehjemsberettiget, kan du, hvis der er plads, blive indkvarteret som gæst. Gæstebetaling er 250 kr. pr. døgn, dog højst 500 kr. pr. uge. Prisen er uden kost, men kost kan tilkøbes i kantinen til 90 kr. pr. døgn.

Obs! Pga. pladsmangel kan du komme til at bo i dobbeltværelse med en anden elev. Hvis du har spørgsmål til dette, så kontakt os gerne.

Opkrævning og tilbagebetaling 

Når du er indlogeret på skolehjemmet, modtager du en regning fra skolen. Der opkræves en fast ugepris. Ugeprisen dækker dit ophold i op til 7 dage, og justeres én gang pr. år. Det vil sige, at varer dit ophold i fx 4 dage, opkræves for en uge. Varer dit ophold i fx 12 dage, opkræves for to uger. Har du penge til gode hos TECHCOLLEGE, overføres pengene til din NemKonto. 

Ny på skolehjemmet

I receptionen får du den første dag nøglen til et møbleret værelse. På værelset er der håndklæder og sengetøj, som efter brug kan ombyttes i depotet. Der er møntvask på skolehjemmet, og der er også adgang til cykelskur og fælles have. Når du skal bo på skolehjemmet, er det kun din postadresse du skal flytte - ikke folkeregisteradressen.

Mad og madpakker

Morgenmad, frokost og aftensmad kan spises i skolehjemmets café.

Hvis du har lyst, kan du smøre en madpakke i kantinen, som du kan tage med på dit college.

undefined

Fritid, hygge og aktiviteter 

På skolehjemmet er der pejsestue, elevcafé, computercafé, tv-stuer, bordtennis, billard, pool, dart, motionscenter og sauna. Du kan også deltage i idrætsarrangementer, eller du kan selv tage en tur ind til byen. Se eksempler på øvrige aktiviteter længere nede på siden og den aktuelle halvårsplan hænger på opslagstavler i skolehjemmet.

Lektiehjælp på skolehjemmet

Der er skolehjemsassistenter, som vil kunne hjælpe dig med lektier eller svare på andre spørgsmål fra kl. 16 til kl. 8 næsten morgen. De er også på skolehjemmet i weekender.  

Læs mere i skolehjemmets brochure


Ret til ændringer forbeholdes.

Yderligere information:
Skolehjemmet
Rørdalsvej 10
9000 Aalborg

Telefon: 7250 5380

Vagttelefon: 2526 6380

E-mail: skolehjemmet@techcollege.dk 

 

Skolehjemmet administrerer også Aalborg Erhvervskollegium

Aalborg Erhvervskollegium ligger på Øster Uttrup Vej 3. Kollegiet består af 150 værelser, som er på 12 m2. Bad/toilet deles med 1 anden person og fælles køkken. For hver påbegyndt måned betales fuld husleje. Huslejen er inklusive el, vand, varme og internet (32 Mbit-forbindelse). Hertil kommer depositum på kr. 3990,-

Værelserne lejes møblerede. Prisen for et værelse er kr. 1.995 om måneden, og der kan ikke søges boligsikring. Du skal være 18 år, for at kunne bo på kollegiet.

Værelserne beboes fortrinsvis af studerende fra Aalborg Universitet, UCN og TECHCOLLEGE, men alle studerende kan søge om en plads på kollegiet.

Er du interesseret i at leje et værelse, kan du rette henvendelse til Skolehjemmet, Rørdalsvej 10, tlf. 7250 5380, der står for udlejningen af værelserne på Erhvervskollegiet.

 

Aktiviteter på skolehjemmet 

Året igennem holder skolehjemmet aktiviteter og fester. Her er nogle eksempler:

Sportsstævne
I maj 2016 tog en busfuld skolehjemsbeboere afsted til et sportsstævne i Aars i et fantastisk flot solskinsvejr. Vi var 45 personer afsted heriblandt en del tyske elever, der er på kursus på TECHCOLLEGE og bor på skolehjemmet.

For første gang havde TECHCOLLEGE kvalificeret sig til finalestævnet i fodboldturneringen, hvor vi mødte Asmild Kloster Landbrugsskole som vi besejrede med hele 5 – 1 og vi vandt dermed hele fodboldturneringen.

Turneringen er et samarbejde mellem skolehjemmene i EUC-Nordvest i Thisted, Uddannelsescenter Holstebro, Skive tekniske Skole, Mercantec i Viborg, Silkebog tekniske Skole, Lundbæk Landbrugsskole, Erhvervsskolerne Aars og TECHCOLLEGE.

Udover finalekampen i fodbold deltog vi: Rundbold, Høvdingebold, Klatretårn, Mountainbike, Kongespil og Tovtrækning.

undefined

 

Temafester på skolehjemmet
Skolehjemmet har også holdt halloweenfest med stor deltagelse og engagement. Og der var præmier til de flottest udklædte elever. Ugen efter var temaet Gallaaften, hvor eleverne selv stod for tilberedning af maden – med hjælp fra vores kokkeelever.

Fester på skolehjemmet i Aalborg

 

Foredrag om unge og privatøkonomi
På skolehjemmet har vi også haft besøg af et pengeinstitut, som holdt et foredrag for beboerne om unge og privatøkonomi. Der blev fortalt om optagelse af lån, renter og afdrag, PBS og i det hele taget, hvor vigtigt det er at have orden i sin økonomi. En god og lærerig aften.

Skolehjemmet Tech College Aalborg foredrag om privatøkonomi

Sejltur på Limfjorden
En smuk tirsdag aften i foråret drog 27 elever fra skolehjemmet på togt til Nibe Bredning med det smukke træskib ”Jens Krogh” fra 1899. Solen præsenterede Limfjorden fra sin bedste side, så det blev en både smuk og stemningsfuld tur syd om Egholm til Nibe Bredning. Alle ombord nød den unikke stemning – en virkelig vellykket sejltur.

Skolehjemmet Tech College Aalborg Sejltur på limfjorden med det smukke træskib Jens Krogh

 

 

 

 

  1. Øster Uttrup Vej
  2. Rørdalsvej
  3. Mariagerfjord
  4. Metal
  5. Agri
  6. Auto og praktikcenter
  7. AATG